Hp notebook driverekt honan tudom meg szerezni?
vettem 1 hp 250 g2 notebookot ujonnan az operácios renszert felraktam "win 7 32-bit" a gyárto honlapjárol mindnet letöltöttem hozzá amit csak találtam erröl az oldalrol [link]
és ezek után a következök nem müködnek : usb hdmi és avideo kártya sem szerintem ugyanis 1024x768-as felbontásnál nagyobbat nem enged pedig wide-es képernyö természetesen
64bites rendszerekhez van csak fent minden.
32bit alatt ha bekapcsolod a Windows Update-et, akkor az Fontos/Ajánlott frissítések listákban talán szerepel az Intel video, ami a felbontást és a HDMI-t megoldja.
hali megint megrobáltam amit javasoltál win 7 professiolnal 64-bit valoban ott van a honlapon az összes driver le is töltöttem de csak töredékét tudtam fel telepiteni ( bios frissités ,youcam , power2go) de ami valoban lényeg lett volna (vga usb stb) azoknál ojan hibaüzenetet kapok hogy nem kompatibilis vagy VGA hiba üzenet-Az Nvidia telepitö nem tudja folytatni a grafikus illesztöprogram nem talált kompatibilis garfikus hardvert
most már teljesen tanácstalan vagyok merre tovább
a gép ontos típusa : Hp 250 g2 notebook pc ( F0Z42EA#AKC)
esetleg ezekkel a plussz infokkal valami ötlet /tanács ?
Ha 32bites rendszert telepítettél a gépre akkor sajnos 64bites drivereket nem tudsz telepíteni (vagy instabillá teszik a rendszert, ha "felerőlteted").
Vagy kézzel kell keresni ilyenkor drivereket vagy 64bites rendszert kell telepíteni.
Mivel ha jól láttam Intel a processzor és az alaplapi chipset is ezért próbáld az Intel driver frissítőjével:
Lehet hogy a java-t telepítened kell hozzá, hogy működjön:
Ha nem megy akkor a CPU-Z program kiírja a processzor pontos típusát.
Bocs, nem volt egyértelmű, hogy telepítetted a 64bites rendszert!
nVidia driver nem kell, mivel az ebben a modellben nincsen, csak Intel HD, annak fel kell települnie, ha nem akar, akkor a feljebb említett Intel driver detect-el is próbáld.
Ebben a sorrendben próbálnám telepíteni, hátha számít:
-Intel chipset
-Intel Management Engine
-Intel HD graphics
-Realtek HD audio (bár gondolom működik a hang, hátha kell valamelyik összetevője máshoz)
-Management Engine
-USB3
-Rapid Store
-Synaptich Touchpad, ha használod a touchpad-ot
-wifi-t gondolom felismerte
a többi annyira nem lényeges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!