Elite192 kérdése:
Régebbi játékok windows 8 on?
Figyelt kérdés
Windows 8 ason fognak menni a régebbi játékok? Pl Gta SA, vagy pl. akár a Far Cry3, CoD MW 1,2 BF3,2 meg ilyenek...2014. jan. 11. 20:46
1/11 anonim válasza:
o.O Régebbi?!! Hát én azt hittem, hogy régebbi alatt Day of the Tentacle-re, SimCity-re, vagy esetleg Worms Armageddon-ra gondolsz.. :) De hogy COD meg Far Cry3! Ne nevettes!
De ezek, amiket felsoroltál, furcsállanám, ha nem működnének.
De amúgy ha biztosra akarsz menni, vagy Win 8.1-et használj, vagy Win 7-et.
De ha már úgy is régi játékokkal akarsz játszani, nem jobb egy Win-XP?
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi olyanokra gondoltam mint a San Andreas 2004 es elég régi a Win 8 hoz képest!
és a 8.1 est hogyan lehet feltenni vagy ilyesmi?
2014. jan. 11. 21:07
3/11 milan93 válasza:
Elméletileg ha frissíted a win 8-at akkor talán az áruházban ott lesz a 8.1. (Jogtiszta win8-ra gondoltam)
4/11 milan93 válasza:
Előző vagyok. Itt van leírva: [link]
5/11 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet megtudni/megnézni hogy original(vagy hogynevezik ezt) a Win8? Nem kéz alól veszem hanem 1 Euronics szerű oldalról.
2014. jan. 11. 22:34
6/11 milan93 válasza:
Hát neked kell tudni hogy dobozos win8-at raktál fel amin van cd-kulcs vagy csak úgy kaptál egyet esetleg szervízben telepítették fel.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szervizben, az üzletben ahonan venném
2014. jan. 11. 22:45
8/11 milan93 válasza:
A Windows 8 ha jól tudom egy fehér papírtokban van piros ragasztószalaggal leragasztva. Ha bontatlan akkor OK. A fehér papírtokban van egy kék tok amiben benne van a telepítőlemez, a kék tokon pedig a cd-kulcs. Illetve ki kell fizetni érte egy szép összeget. Ha így kapod vagy veszed akkor rendben van.
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem így lessz sajna hanem feltelepítve fogom megkapni (szerintem postával mivel Szlovákiai magyar vagyok és lent lakok Esztergom mellett több mint 100 km-t kéne menni érte az üzletbe) tehát szerintem benne lessz bár ahogy te írod, annak jobban örültem volna bár lehet e-maillel rákérdezek!
2014. jan. 11. 23:05
10/11 milan93 válasza:
Ha feltelpítve kapod akkor is meg kell kapnod a dobozt amiről le tudod ellenőrizni a kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!