Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Win 7 inkább? .

Win 7 inkább? .

Figyelt kérdés

Apukámnak van egy laptopja.

+ 3GB ddr3

+ AMD valami duplamagos (bocsi nem tudom :)

+ Ati hd 6870 512MB Diretx 11

Az a baj hogy nem tudom rávenni hogy 7-est használjon kicsit önfejű igazából nem szólok bele de úgy ,hogy a Vista jobban megzabálja az erőforrásait mint a win7?

2012. ápr. 28. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
w7 nem kérdés!! am nem eszik többet a vista annyival! vágülis ami neki tetszik azt használja!
2012. ápr. 28. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:

> a Vista jobban megzabálja az erőforrásait mint a win7?

Igen, de ekkora teljesítménynél szerintem nem számít.

Ha jó neki a Vista, akkor használja azt.

2012. ápr. 28. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A Vistán is ki lehet kapcsolni az előtöltést, és akkor már nem is zabál annyit. Viszont ha már apukádnak van egy telepített rendszere, akkor felesleges újra telepíteni csak azért, hogy Win7 legyen. De az is lehet, hogy ő már azt megszokta, és ha működik, akkor miért ne használhatná. Egyébként nekem a Vistával sem volt semmi gondom, és csak 2,8-as AMD-m van 1 GB rammal.
2012. ápr. 28. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az tévhit hogy a vista zabálja a gépet. Nekem is az van és a win7 után tettem fel, szerintem sokkal "barátságosabb" a vista. Na meg véleményem szerint a WIN7 és a Vista szinte ugyan az csak a 7-be belepakoltak még egy rakás fölösleges cuccot.(na jó nem némelyik annyira fölösleges).
2012. ápr. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!