Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a Microsoft vissza akarja (és fogja is) rakni a Start Menüt a Windows 8.1-be?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint hidegen hagy, és szerintem a felhasználók nagy részét szintúgy. Csak ugrálnak, hogy így Start menü úgy Start menü, de valójában ugyanannyira fogják használni, mint a Windows korábbi verzióiban: szinte semennyire. Max. arra, hogy elérjék a kikapcsoló gombot vagy a vezérlőpultot. Ez olyan mint pl. az Update1-ben a Start képernyőn megjelent keresés és kikapcs. gomb. Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy az egeret jobboldalra vinni és Beállítások stb... Szerintem azt a funkciót is nagyon kevesen használják. Érdekelne a véleményetek erről a dologról.
2014. ápr. 11. 09:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#19- nek üzenem, hogy A Fájlkezelő alapból a tálcára van téve, onnan egy kattintásra elérhető a Sajátgép (8.1- nél "Ez a gép", onnan a Vezérlőpult. Az, hogy Te leveszed onnan, nem a Windows hibája
2014. ápr. 11. 20:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Én meg amaderiknek üzenem, hogy az a 8.1 egyes verzióit kivéve a library view-t nyitja, nem a sajátgépet, és neked kell a GUID-ot keresgélni hozzá, és spec parancsikont alkotni belőle. Nem véletlen írtam, hogy körülményes.
2014. ápr. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!