Miért ajánlja itt az összes kezdő az ubuntut, meg a linux mintet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 21:15
1/10 Tengor válasza:
Nem csak a kezdők ajánlják ;-)
A kezdőknek miért ajánljuk? Mert ha most indítja a számítógépes karrierjét, akkor mindegy, hogy Windowssal v. Ubuntuval kezdi, újdonság lesz neki. Akkor meg már miért ne szokjon meg egy ingyenes, független rendszert, mint egy fizetős, zártat?
2/10 anonim válasza:
Mert kezdoknek nem Red Hat vagy Suse Enterprise ajanlott, azert.
3/10 Tengor válasza:
Hogy miért pont ezt a kettőt? Az Ubuntu egy elég jól összerakott rendszer. A Linux mint pedig még ezt is tovább javítja.
4/10 anonim válasza:
Akkor az elmúlt hónapok kérdéseihez irkáld oda a "megfelelő" választ. Ez a kettő elég azoknak, akik csak használják a gépeket, de semmi más, plusz jó a támogatottságuk.
5/10 anonim válasza:
A Windowson kívül létezik egy másik világ is, a linux. Az ubuntu és a linux mint könnyen kezelhető kezdő linuxosoknak.
6/10 anonim válasza:
A "nem kezdők" ajánlják a kezdőknek.:)
7/10 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre hogy gui mániás kezdők használnak ubuntut, és linux mintet. Szóval épp erről szól a kérdés, hogy miért next next finish disztribúciókat kell ajánlani, ami már szinte nem is linux.
2014. ápr. 10. 14:33
8/10 anonim válasza:
Én épp barátkozóban vagyok a linuxokkal virtualbox alatt, és a linux mint tényleg szimpi. Eleve benne van sokminden, de sokkal fontosabb, hogy egy opera vagy skype telepítése sem igényel scripteket, mint ubuntun, hanem megjelenik a szoftverközpontban is.
9/10 Tengor válasza:
#8, Ubuntun sem kell semmit scriptelni ha Skype-ot akarsz telepíteni. Ugyan az a szoftverközpont felhozatal elérhető Ubuntun, mint Linux minten.
10/10 Tom Benko válasza:
Mert nem láttak még Manjarot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!