Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 64bit telepítés....

Windows 7 64bit telepítés. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Adott egy gép amin 32 bites Win7 fut.

Nem rég vettem egy ssd-t és +ramot is amit már nem tud kezelni, ezért megérett arra, hogy leváltsam 64 bitesre.

Az ssd-re szeretném telepíteni az új rendszert. Ezt USB-vel próbáltam megoldani, ugyanis optikai meghajtó nincsen a gépben.

Próbálkoztam már a Windows 7 USB Tool-al, és a BIOS-ban is ügyködni ezek alapján: [link]

De sehogy sem sikerült bebootolni.

Ezek alapján van valakinek valami tippje, hogy mit kéne tennem?

2014. ápr. 3. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
nem minden alaplap tud usb boot-olást... pl enyém sem :( lehet az a gond
2014. ápr. 3. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Mikor behozom indításnál a boot menüt,akkor kitudom választani az USB-t is, de vagy csak simán villog vagy, annyit még ki tudtam szuszakolni belőle, hogy kiírja azt, hogy BOOTMRG is missing. ...
2014. ápr. 3. 17:22
 3/3 P.O.C. ***** válasza:
Kb 4000 Ft újonnan egy SATA -s író. Ennyiért szerintem nem érdemes szopni. Ráadásul máskor is jól jöhet. Persze mindenki a saját kínját tudja, szóval nehogy véletlenül zokon vedd ezt a tanácsot. :)
2014. ápr. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!