Miért kapok hibaüzenetet, amikor megnyitom a letöltött Windows 8.1 Pro-t (64 bites)? [Bővebben a kérdés alatt]
Letöltöttem a 64 bites Windows 8.1 Pro-t innen:
És amikor megnyitom a letöltött ISO fájlt, akkor elkezdi feldolgozni a Winrar, de miután kész nem történik semmi.
Ám én megtaláltam egy Setup ikont a "Sajátgép" -ben és azzal valószínűleg fel lehetne telepíteni. Nos én még nem akarom feltelepíteni, csak megnézni, hogy megfelelően működik -e.
És mikor megnyitom a Setup -ot akkor ezt az üzenetet kapom:
F:/: nem Win32 alkalmazás.
Lehet, hogy azért van, mert nekem XP van ami NEM 64, hanem 32 bites?
Ki merjem így írni DVD -re?
Segítsetek pls!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
nem Win32 alkalmazás.
Talán mert 64 bitedt töltöttél le.
Ki kell írni, és arról bootolni, így kell telepíteni..
Én DVD -re szeretném kiírni, hogy majd az új gépemre fel lehessen telepíteni.
De kiírhatom így DVD -re?
Működni fog?
Amit letöltöttél RAR fájlt (jelszavas lesz) , ki kell bontani, abban lesz egy ISO fájl. Azt NE CSOMAGOLD tovább!!!
Majd egy író program segítségével LEMEZKÉP opcióval írd ki egy DVD-re a leglassabb sebességgel.
A gépen a bios-t állítsd át, hogy DVD-ről bootoljon, majd ha kéri nyomj egy gombot (angolul írja ki) majd kövesd a telepítő utasításait.
Rendben, köszi, rájöttem, hogy jelszavas meg hogy hogyan kell kíirni azt is tudom.
Csak az érdekelt, hogy működne -e, mert ha lehet, akkor nem pazarolok el DVD lemezt.
:D
Oké köszi még egy kis apróság:
CDBurnerXP az íro progim neve. Melyik menüpontot válasszam az írásnál? kicsit elbizonytalanodtam. :D
-Adat lemez készítése (ISO képfájlok készítése; hagyományos adat-, mp3 vagy videólemezekírása.) VAGY
-ISO képfájl írása (ISO fájlok lemezre írása)
Gondolom az utóbbit kell ugye?
Rendben, köszi, de miért kell, hogy lassú legyen?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!