Mindig, amikor windows 7-et akarok telepíteni a gépemre, kiír egy hibaüzenetet, pl: "A windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Lehet, hogy a fájl sérült, vagy hiányzik. (folyt. A leírásban)?
...Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető, és indítsa újra a telepítést. Hibakód: 0x80070570"? Mi lehet ennek az oka? Igaz, hogy a telepítődvd-t ncore-ról írtam ki, de más gépet sikerült már újratelepítenem vele, a laptopomnak (Acer aspire 2920z) pedig bírnia kéne a win7-et.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Koszos a dvd lemez vagy a dvd olvasó fej
illetve BIOS ban nincs AHCI mód BEkapcsolva (Enable, vagy Auto, de ha lehet enablere ted)
akkor mondom !! és egyben kérdezem is
az xp CD lemezen van ?....
a windows 7 DVD lemezen van ?
Másik WIN7 TELEPÍTŐRŐL PRÓBÁLTÁTOK?
mivel a dvd olvasó egyaránt kezel CD és DVD lemezeket
ezért 2 különböző hullámhosszon olvas és a DVD hullámhossza NEM jó független attól hogy mennyire olvassa be a DVD filmeket és programokat
DE már előtte írták hogy: (idézek) Koszos a dvd lemez vagy a dvd olvasó fej
illetve BIOS ban nincs AHCI mód BEkapcsolva (Enable, vagy Auto, de ha lehet enablere ted)
De erre még nem adtál választ !!
igen, xp cd, win7 dvd, átállítottam amit írtál (így nem engedi bekapcsolni a gépem), és megpróbálom így telepíteni akkor a win7-et (este, mert most melóhelyen vagyok), és szólok, hogy sikerült-e.
köszi a kimerítő képáradatot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!