Miért kapok hibaüzenetet, amikor megnyitom a letöltött Windows 8.1 Pro-t (64 bites)? [Bővebben a kérdés alatt]
Letöltöttem a 64 bites Windows 8.1 Pro-t innen:
És amikor megnyitom a letöltött ISO fájlt, akkor elkezdi feldolgozni a Winrar, de miután kész nem történik semmi.
Ám én megtaláltam egy Setup ikont a "Sajátgép" -ben és azzal valószínűleg fel lehetne telepíteni. Nos én még nem akarom feltelepíteni, csak megnézni, hogy megfelelően működik -e.
És mikor megnyitom a Setup -ot akkor ezt az üzenetet kapom:
F:/: nem Win32 alkalmazás.
Lehet, hogy azért van, mert nekem XP van ami NEM 64, hanem 32 bites?
Ki merjem így írni DVD -re?
Segítsetek pls!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Oké, de nem erre a gépre akarom feltelepíteni, hanem egy ujra ami hamarosan meg is lesz.
Ki is írtam bár mikor betettem a lemezt semmit sem adott ki...
És ha tegyük fel elindítom a bootolást, hogy lássam működik -e akkor még le lehet állíítani?
Bocs a sok szerencsétlenkedésért
Elvileg az ESC billentyűvel ki tudsz lépni a telepítőből.
De sokszor rá fog kérdezni mit akarsz csinálni. Nem lesz gond. Működni fog, ha mégsem akkor nekifutunk még egyszer. :)
Kipróbáltam és működik.
Most csak az kéne, hogy hogyan lehet létrehozni egy virtuális meghajtót, amin kipróbálhatom, hogy 100% -osan működik -e.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!