Ha eddig win7 32bit volt feltéve a gépre és ujra kéne telepítenem, akkor win7 64bit es telepítőt is betehetem?
Figyelt kérdés
Mármint nem kell más progi hogy letöröljem az előzőt? Azért kérdem mert báttyám laptopjához kapott win7 64bit-es telepítőt ami olyan hogy nem kell parancsot beirni ujra teszi a gépet magától lehetséges az ilyen cd?
Köszönöm a válaszokat előre is
2014. jan. 13. 15:20
1/5 tamasoft válasza:
Nem kell külön program. A win telepítő tartalmazza a partíció törlését/formázását is az első lépések között. De előtte mentsd le a C:\-ről ami fontos, mert onnan minden megszűnik.
2/5 A kérdező kommentje:
lementettünk mindent csak bizonytalan vagyok mert sose tettem ujra gèpet es nem hiszem el kicsit hogy van olyan cd ami fel tesz mindent es csak neked kell egérrel kiválasztanod mit rakjon fel :/
2014. jan. 13. 15:55
3/5 anonim válasza:
hát a CDről csak a windows megy fel, aztán ami még kell hozzá driverek vagy ilyesmi, azt vagy a netről tölti le, vagy van egy másik cd
4/5 tamasoft válasza:
A windowsnak szabvány telepítője van. Ha feltelepül, csak utána lehet további alkalmazásokat, vagy az ismeretlen drivereket installálni. De a windows az első, az pedig mindenkinél ugyanaz.
5/5 A kérdező kommentje:
èrtem. köszönöm a segítsèget. ;)
2014. jan. 13. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!