Adblock helyett van valami mas alternativa?
Lassitja a bongeszesi sebessegem bizonyos mertekben es maga a firefox is lassabban indul el tole (ezt a problemat olvastam mas forumon is).
Ezek ugyan meg hadjan,de kb 100 megaval tobbet eszik nekem a bongeszo mar indulaskor (ures lap a kezdolap) es ez az en gepemen igen csak szamit.
Nincs valami mas reklamok ellen?
CCenhancer progit felraktam ccleaner-hez.
Mikor Ccleanert megnyitom és az Alkalmazások fülre kattintok,akkor kicsit hosszan tölti be a dolgokat ott és a procit 100%on pörgeti addig is.
Ez normális?
több ezer programot tartalmaz a lista így hosszú idő. Amúgy meg a szabályok törlésével visszaáll alapra:
megj.
első indításkor még lassu lesz, mert az alkalmazásoknak vissza kell tegye a fájlokat. Javaslom indítsd el a firefoxot, lépj be a megszokott oldalkara, használd, majd indítsd újra a böngészőt. Addigra újraíródnak a gyorsítótárak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!