Mennyire stabil és megbízható a DIGI internet?
Figyelt kérdés
Éppen csomagváltás előtt állok mert lejár a T-home hűség, és a digi sokkal olcsóbb netet biztosít, viszont számomra nagyon fontos hogy stabil legyen a kapcsolat, ne legyenek kimaradások, stb. Egy-két kivétellel a t-home ennek megfelelt, de a digiről régebben azt hallottam hogy megbízhatatlan, ez azóta javult vagy továbbra is ez a helyzet?2014. márc. 11. 10:40
2/4 anonim válasza:
Itt is stabil,nincs vele gond es regen se volt!
Az hogy neha nincs internet az barmelyik szolgaltatonal elofordulhat,de eddig diginel nagyon nagyon ritkan fordult elo ilyen is.
3/4 anonim válasza:
Egyszer sem volt vele problémám, és a névleges sebesség is megvan.
4/4 coopper válasza:
Én is beszálok a méltatók sorába.
Csak jókat, tudok mondani róla, kimaradásts még egyszer sem vettem észre, és a sebességet is tartja.
Érdeklődj utánna milyen internet lenne a diginél ha azt választanád (ha optikai kábel közel van, akkor nyugodt lehetsz)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!