Mennyire megbízható az Internet Download Manager program, ha regisztrálok, azaz online fizetem ki?
Szeretném megvenni s.o.s.-ben ezt a programot, aminek a próbaverziója megvan, lassan le is jár és akkor vége! 24,95 USD, azaz amerikai dollárba kerül, ami kb. 7200,-forintra jön ki. Tapasztalat, valaki megvette már? Vélemény?
A programot kiválóan ismerem, imádom, szuper, de ez az online bankkártyás fizetés nem tetszik! Segítenétek?!
szia.
az oldal az biztonságos.De én nem venném meg ennyiért.
Szereznék inkább hozzá egy serialt.
Ha mégis megveszed legyen róla meg a számla, ha bármi történne.
Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a programmal, nem csak dokumentumokat, zenéket, képeket, videókat tudok letölteni, de filmeket is bárhonnan. Megérte megvenni a programot. 1 évre szól az előfizetés és sosincs hibája a programnak, rögtön letöltéskor automatikusan hozzá töltheted a magyarítást is. És néha frissíteni kell a programot, ennyi. Szuper, szuper, szuper!!!!! :D :D :D
Csak ajánlani tudom mindenkinek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!