Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha van a gépemben 2 GB ram és...

Ha van a gépemben 2 GB ram és újra szeretném telepíteni és most windows 7 HOme Premium van 32 bites és én szeretnék rá egy 64 biteset akkor elbírná avgy nagyobb ígyény kel neki vagy le lassítaná a gépet?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 12:58
1 2
 11/17 Tengor ***** válasza:

Van, ami jó, de nem a te igényeidnek. Olyan operációs rendszert még nem találtak ki, ami az elavult hardverből csúcs gépet készít.

Szerezz be egy konzolt, és azokon nem lesz probléma a játékokkal!

2014. márc. 4. 14:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor menne rajta 64-bites is és PL: Egy assassin's creed brotherhood játé is goyrsabban futna rajta mert nekem ez a lényeg meg hogy gyors is legyen.
2014. márc. 4. 14:45
 13/17 Tengor ***** válasza:

Futna rajta a 64 bites oprendszer.

A játék inkább lassabb lenne, mert a gép nem változik, de egy nagyobb gépigényű oprendszert teszel rá.

2014. márc. 4. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:
akkor ha xp-t teszek rá akk gyorsabb lesz jobban fogja bírni a gépem ?
2014. márc. 4. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Jobban,xp-vel gyorsabb lesz persze.
2014. márc. 4. 15:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor leszedek egy xp-t de annak teljesen más a telepítése nem? MErt az lennne a gondom hogy ha nekem van egy C. meg egy D: meghgajtóm és én csak a c-t szeretném formázni oda szeretném telepíteni a D: ról nem szeretnék letölrölni semmit. Meg lehet ezt oldani? És mennyi helyet adjak meg a partíciónak ahova telepítem az operációs rendszert?
2014. márc. 4. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Maradj a jelenlegi felállásnál. XP egy több mint 10 éves, elavult szemét, csak rontasz a gépen vele. Mire az összes foltozás felmegy, többet fog foglalni, mint a win7.

Egyébként számtalan 2GB RAM-os gépen használtam Win7-et, és (64 és 32 bitest is) nem volt lassabb a 64 bites. Akkor érdemes 64 bitest feltenni, ha megakarod teremteni a lehetőséget, hogy 4+GB RAM-ot tömj a gépbe újra telepítés nélkül.

Linux alapú rendszeren pedig igenis lehet játszani, és programozónak sem kell lenned. Magától települ, vele együtt egy csomó hasznos program.

2014. márc. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!