Ha van a gépemben 2 GB ram és újra szeretném telepíteni és most windows 7 HOme Premium van 32 bites és én szeretnék rá egy 64 biteset akkor elbírná avgy nagyobb ígyény kel neki vagy le lassítaná a gépet?
A 64 bites annyival tud többet, hogy 4 GB-nál több memóriát is képes kezelni. Cserében egy kicsit nagyobb a gépigénye.
Mivel neked valószínűleg nincs 4 GB memóriád, felesleges 64 bites oprendszert feltenni.
Én inkább xp-t tennék rá. Több RAM-od marad.
Esetleg egy linux-ot
linux csak akkor kell neked ha értesz a gépekhez\szeretsz programozni\ véletlen se akarsz játszani és hasonlók(persze jobban lehet védeni vírusoktól de ha azt sem tudod honnan lehet letölteni lehet neked nemfog kelleni).. szerintem nyugodtan felteheted a 64bitest nekem az fut a gépemen (pro) és semmi baj nincs vele
2 gb ram és dual core procival
#7-essel nem értek egyet. Szüleim nem értenek a gépekhez és nagyon jól elvannak a linux-szal. Nem is programoznak. Linuxon nem csak programozni lehet. Játszani is lehet, akár win-es játékokat is, persze nem minden fog tudni.
Ha érdekel, akkor kipróbálásra a Linux mintet javaslom. A honlapjáról letölthető magyar nyelven. Még telepíteni sem kell, pendrive-ra v. lemezre pakolva futtatható.
A #7-essel én se értek egyet.
A Steam op. rendszere ( igen a steam kiadott egy op. rendszert) Linuxra épül.
Egy minimális számítástechnikai tudás elegendő a linux-hoz.
,,szerintem nyugodtan felteheted a 64bitest nekem az fut a gépemen (pro) és semmi baj nincs vele
2 gb ram és dual core procival"
Azért hülyeséget ne javasolgassunk. 32 bit-es rendszer olyan számítógépre javasolt, amelybe ,,csak" 4 gb memória vagy kevesebb van. Efölött már érdemes 64 bit-est feltetetni, hogy kihasználja a rendszer.
Ez a 32/64 bit-es kérdéshez úgy állnak hozzá a "tudatlan" emberek mint az fps-hez. "Ha nagyobb akkor jobb..."
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!