Hogy kell az asus R510c-re bluetootht telepiteni?
Fentebb megadott tipusra, h a francba lehet feltolteni bluetootht? Kerestem neten, talaltam az intel-nel, le is toltottem a 64biteset, mert a 32 neki nem volt jo. ill elotte probaltam egy masik helyrol leszedni, de telepitesnel kiirta, h marpedig a beta verzio elavult, keressek jobbat.
ja.Szoval telepitettem a 64biteset, de en most feladom, mert semmi nem valtozott, es azt sem tom, h mit csinalt. Nem vagyok programozo, probaltam logikusan haladni, es a tokom ki van az osszes informatikus ismerossel, akik olyan sotetek, mint fekete macska a pinceben! El kene venni toluk a diplomat.
Az informatikusok nem gépet telepíteni tanulnak. Azt a rendszergazdák tanulják.
A driver telepítéshez nem kell programozói végezettség.
A gépben biztosan van BT?
oooo...fkkkk....
Hat en most nagyon merges vagyok. Kerdezte az elado a Media Marktban, hogy mire akarnam hasznalni a gepet.(Akcios volt egy gep) Mondtam neki, h hat tanulmanyi cellal kellene, internetezes, szovegszerkeszto, zenelejatszo..
Oh, hat akkor ez tokeletes.
Megcsinaltuk a biztositasat, kozben hozni akartam a laptopomat, de mondta, h majd hozza o, mert hogy en elore telepitettet kertem.
EEEEEs nem azt a laptopot kaptam, ami akcioban volt, annal egy fokkal jobbat, arban viszont megegyeztek. Almomban nem gondoltam volna, h egy ilyen szrban nincs bluetooth...
Szivem lenne szetverni a fejen a gepet...
*rovid eletmuvemet hallhattatok*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!