Van egy kis problémám a direct3D -vel kapcsolatban. Ha valaki ért hozzá és van egy kis ideje segítene?
A sweet home programhoz kellene a direct3d. Ha megnézem a dxdiag.-ban azt írja hogy a 3D gyorsítás nem elérhető.
Egyébként minden rendben van directx 11-es verziót használok, windows 7-en.
Előre is köszö.nöm!
Ez egy elég régi gép, processzor több mint 10 éve jelent meg - de ahogy nézem, a Sweet home-hoz elégnek kell lennie.
A nagyobb gond, hogy ha a videokártya is ebből az érából származik, akkor nincs Vistához/7/8-hoz meghajtóprogram.
De valamiért még sem megy. Mindegy rájöttem hogy túlélem a hiányát, csak sok energiát belefektettem és nehéz volt feladni. Majd elmegyek a városi könyvtárba, mert a sweet home-nak van online változata is és majd ott elkészítem amit akarok. Ismered a programot, vagy csak utánanéztél a kedvemért? Mert ha arra még tudnál válaszolni, hogy a fenti program milyen formátumba tud menteni és azt mivel lehet társítani annak nagyon örülnék.
Köszönöm az eddigieket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!