Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy kis problémám a...

Van egy kis problémám a direct3D -vel kapcsolatban. Ha valaki ért hozzá és van egy kis ideje segítene?

Figyelt kérdés

A sweet home programhoz kellene a direct3d. Ha megnézem a dxdiag.-ban azt írja hogy a 3D gyorsítás nem elérhető.

Egyébként minden rendben van directx 11-es verziót használok, windows 7-en.

Előre is köszö.nöm!

2014. febr. 13. 18:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez egy elég régi gép, processzor több mint 10 éve jelent meg - de ahogy nézem, a Sweet home-hoz elégnek kell lennie.

A nagyobb gond, hogy ha a videokártya is ebből az érából származik, akkor nincs Vistához/7/8-hoz meghajtóprogram.

2014. febr. 14. 19:19
 12/12 A kérdező kommentje:

De valamiért még sem megy. Mindegy rájöttem hogy túlélem a hiányát, csak sok energiát belefektettem és nehéz volt feladni. Majd elmegyek a városi könyvtárba, mert a sweet home-nak van online változata is és majd ott elkészítem amit akarok. Ismered a programot, vagy csak utánanéztél a kedvemért? Mert ha arra még tudnál válaszolni, hogy a fenti program milyen formátumba tud menteni és azt mivel lehet társítani annak nagyon örülnék.

Köszönöm az eddigieket is!

2014. febr. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!