Van egy kis problémám a direct3D -vel kapcsolatban. Ha valaki ért hozzá és van egy kis ideje segítene?
A sweet home programhoz kellene a direct3d. Ha megnézem a dxdiag.-ban azt írja hogy a 3D gyorsítás nem elérhető.
Egyébként minden rendben van directx 11-es verziót használok, windows 7-en.
Előre is köszö.nöm!
Közben keresgéltem máshol is és ezt találtam:
Már csak az a kérdésem hogy a gépemben milyen videókártya van? Ezt honnan tudom meg?
Egyébként igen van fent a gépen valami ,,szabványos VGA grafikus adapter"
Nagyon köszönöm a segítséget, sajnos ehhez nagyon nem értek.
Ha "Szabványos VGA adapter", akkor nincs fent a meghajtóprogram.
Milyen gépről van szó? Esetleg próbáld meg ezt feltelepíteni:
Ha jól rémlik, meghajtóprogram nélkül is kiírja a GPU típusát.
Kipróbáltam mindkét honlap illesztőprogramját, de az AMD-é azt írja hogy nem talál operációs rendszert vagy videokártyát, a másik egyszerűen nem települ.
Pedig biztosan van a gépen operációs rendszer is hiszen minden alkalmazás fut és videókártya is mert mennek a videók.
Nyilván úgy értik, hogy kompatibilis OS illetve videokártya nem található.
Azt ízért írd már le, hogy milyen gépről van szó, laptop/asztali számítógép, processzor típusa (sajátgépen jobb klikk->tulajdonságoknál írja).
Processzor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz
RAM: 1GB
Minősítés: 1,0 (windows élményindex, mert 1,00-ás a játékgrafikai teljesítmény és a windows aero asztali teljesítménye.)
Ez azt jelenti hogy az asztali gépemnél már minden második okostelefon többet tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!