Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek? Ez hogy van?

Szerintetek? Ez hogy van?

Figyelt kérdés

Ez nem az én történetem, hanem a legjobb barátnőmmel történt, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek a srác mit érezhet.Nem jártak sokáig, de végül csúnyán szakítottak. A barátnőm többször megkereste a srácot, úgy évente 1x-2x.Ez lassan 5 éve volt. A srác bunkó volt vele, pedig a barátnőm csak le szerette volna zárni a történteket (köszi szépen, jó volt veled és ennyi), hogy azért mégse legyenek haragban. De a srác erről hallani sem akart. Azóta volt egy barátnője 3 évig, majd szakítottak és fél évig nem volt a srácnak senkije, majd most újra összeszedett egy lányt az interneten.

Most volt 1 buli, amire a barátnőm is elment, ott volt a srác is és végig megalázta, az új barátnőjéről beszélt direkt a barátnőm előtt hangosan, meg nem állt allrébb, mikor a barátnőm le akarta venni a fogasról a kabátját. Szóval végig tapló volt, de én sajnos nem voltam ott, szóval csak azokat tudom írni, amiket a barátnőm mondott. Volt egy olyan eset, hogy a barátnőm netes társkeresőn megtalálta a srácot és ráírt, mintha "véletlenül" talált volna rá, leveleztek egy ideig, de a srác írta, hogy nagyon hasonlít a volt barátnőjére és nem menne bele ebben a játékba, mert az előző kapcsolata csúnyán végződött és hála istennek vége lett.

Mi a véleményetek? A srác haragot és utálatot érez már csak? Sajnos én azt látom, hogy ez a helyzet.

Mert 5 év alatt nem tudott megbocsátani.

2014. febr. 13. 15:14
 1/5 anonim válasza:
Mi köze ennek a házassághoz? Ha nem veled történt akkor minek ütöd bele az orrodat egyáltalán?
2014. febr. 13. 15:21
 2/5 anonim válasza:

Mi mást érezne?

Remélem, a barátnőd nem hiszi azt, hogy még lehet köztük valami.

Szerintem ne foglalkozzon vele, nem kell már megkeresni, hogy le akarja zárni, nem kell ráírni. A srác nyilván már rég lezárta.

Azért ha így haragszik és nem normális köztük a viszony, akkor csak volt valami, amivel a barátnőd ennyire megbántotta, nem?

2014. febr. 13. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos volt pár dolog a múltban, de 5 év alatt azért túlléphetett volna rajta a srác.
2014. febr. 13. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyi közöm van hozzá, hogy a legjobb barátnőmről van szó, mindent megoszt velem, mert megbízik bennem és mindig kikéri a véleményem.
2014. febr. 13. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért a számítástechnika-programok rovatba tették a kérdést?!
2014. febr. 13. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!