Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan telefonra...

Létezik olyan telefonra letölthető app ami kivetíti amit épp csinálok ?

Figyelt kérdés
Sok androidos app - al találkoztam de egyik se jó mert elvileg csak Wifi vel működnek! Olyan kivetítős app van amihez nem feltétlenül kell wifi, hanem működik mondjuk mobilinternettel vagy ami jó lenne hogy OFFLINE legyen! Olyan ez hogy amit csinálsz telefonon filmet nézel, játszol, vagy tartalmakat nézel vagy böngészel az ki vetíti a falra! Van ilyen app ?

ma 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokféle próbálkozást volt vezetékes vonalon, most a Displayport Alt mode USB-c az amiről tudok. Szóval ekkor elvileg a teló usb portján videójelet is tud küldeni, de hogy a valóságban mennyire működik jól és milyen spéci dolog kell még hozzá nem tudom.

[link]

ma 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

A telefon beépített kamera app-ja offline kivetíti a telefon képernyőjére amit csinálsz.

Szívesen.

ma 14:36
 3/3 Hintalow ***** válasza:

Figyi én istenuccse nem értem mit szeretnél :D

Egy apptól nem fog a telefonba kerülni egy többszáz wattos mittudomén hány lumen erősségű speciális égő, amivel a projektorok kivetítik a képet sík felületre.

Szóval ilyen nincsen.

ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!