Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A lucky patcher megbízható ?...

A lucky patcher megbízható ? Hogyan működik ?

Figyelt kérdés
Az alkalmazáson belüli vásárlást szeretném eltörölni ezzel a lucky patcher appal elvileg kivitelezhető hogy van ez ?

ma 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Na, pont igy terjednek az Androidos kartevok: a soher, fillerb*szo, mindent ingyen kovetelo luzerek sajat maguk telepitik fel oket, majd adnak nekik engedelyt mindenre IS, aztan megy a csodalkozas hogy jaaaaj lenyultak a face fiokomat, e-mailemet, beleptek a bankomba es elvittek minden forintocskamat bruhhuhuuumostmileszenvelem.
ma 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell eltörölni, egyszerűen ne vedd meg, törölj minden kártyaadatot a Google fiókból (eleve meg se szabad adni, azonnal megterhelné - én a webkártyám adtam meg amin nem volt pénz, mert ugye vásárolni nem akartam, csak egy ingyenes próbára regisztrálni, de egyből vonta volna, szóval átverés).
ma 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem
ma 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok hangzatos dolgot ígér a program, de elképzelni nem tudom, hogy egy fizetős szolgáltatást neked úgy elérhetővé tegyen, hogy te nem fizetsz érte. Ezt szerver oldalon szokták ellenőrizni, hogy megtörtént a tranzakció, és csak ekkor kapsz jogosultságot.

A helyi szinten megbuherált dolgokat csak te látod. Ez olyan, mint amikor a böngészőben a fejlesztői eszközökkel megváltoztatod egy oldal szövegét. Amit te magadnak átírsz, azt a szerveren nem fogja átírni, mert semmilyen hozzáférési és szerkesztési jogosultságot nem kapsz vele. Az csak nálad fog máshogy kinézni amíg rá nem frissítesz az oldalra és újra le nem kéri a szervertől az eredeti tartalmat.

Ha ez az alkalmazás eltávolítja neked az alkalmazáson belüli fizetésre kényszerítést, akkor legjobb esetben el fog tűnni a figyelmeztetés/gomb/értesítés ami a fizetéshez kapcsolódik. Attól még a fizetési kényszer ugyanúgy megmarad, csak nem fogod látni.

#2: ha egy szolgáltatást ingyenesen ki lehet próbálni, de bankkártya adat megadásához kötik, akkor egy próbaterheléssel szokták ellenőrizni, hogy nem kamu adatokat adtál meg. Ilyenkor általában levonnak 1 dollárt, majd sztornózzák és visszakapod. Ez így önmagában nem átverés.

ma 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!