Driverek, programok integrálása XP SP 3-ba hogyan?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy addig már eljutottam hogy nLite-al neki indulok,de ott akadok el,amikor drivereket,programokat kér hogy illesszem be.Ott a gondom hogy a driver-eket,"inf" formátumban kéri.HONNAN???Itt kapok agygörcsöt ennél a pontnál.A lényeg,hogy van kb 10 programom amit bele akarok integrálni az xp-be,plusz a gépem driverei,egy chipset,egy vga driver,egy audio driver.Az a baj,hogy sehol nincs olyan leírás,ahol tényleg lépésről lépésre elmagyaráznak mindent,hogy megértse az ember.Jó lenne ha valaki tudna segíteni,mert már nagyon sokat szenvedtem vele,és nem adom fel amíg nem tanulom meg.Csak legalább valaki magyarázná egyszer normálisan el :-( Remélem valaki tud segíteni.Ha kell adok skype-ot is.Előre is köszönöm.2014. febr. 6. 22:40
1/5 anonim válasza:
Április 8-án lejár a támogatottsága.Biztos valami nagy szummás Xp lemezt akarsz létrehozni,ha ennyire rá vagy állva a témára.A tanulás vágy pedig irigylésre méltó.Hajrá!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. febr. 6. 23:08
3/5 anti paladin válasza:
Ezt a módszert nem próbáltam de érdemes megpróbálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Holnap átnézem,és megírom jó volt-e az oldal.Köszönöm szépen.
2014. febr. 6. 23:37
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez egy kicsit héber amit adtál oldalt...inkább maradnék az nLite-os verziónál.Azért köszi.
2014. febr. 7. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!