Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programok SD kártyára történő...

Programok SD kártyára történő átmozgatása?

Figyelt kérdés

Abban kérném a segítségeteket, Feleségemet megleptem egy Samsung Galaxy Young készülékkel.

Az alkalmazás kezelőben nem ajánlja fel a program memória kártyára történő átmozgatás lehetőségét, a többi telefonunknál pedig igen, még a gyengébb (H Y210) kategóriásnál is.

Ez beállítási probléma lehet, újratelepítés, vagy tényleg nem tudja?

2014. jan. 10. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:

a) van bent SD kártya?

b) vannak programok, amelyeket NEM lehet átmozgatni

c) minden egyéb esetben:

- főképernyő menü gomb, beállítások

- alkalmazások

- manage applications (nem tudom ez hogy van fordítva, talán alkalmazások kezelése)

- rányomsz az alkalmazásra és ha át lehet pakolni, akkor aktív lesz az átmozgató gomb.

2014. jan. 10. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Van direkt vetünk bele.

A készülék magyar nyelvű, de nem anánlja fel, ezt ki sem írje, mintha nem volna erre alkalmas. A többi mobilunk simán felajánlja, csak ez nem. A telenornál a hozzá nemértő nő szerint nem alkalmas a készülék erre ...

A beállításokban szerepel az SD kártya leválasztási lehetősége, és a formázása is, tehát nem lehet hibás, mert látja az SD - t. De pl az a beállíttás már nem szerepel, hogy a programok alapértelmezetten oda is települjenek. A clienmaster program sem tudja ezt az opciót felajánlani, de a többi mobilunknál igen ...

2014. jan. 10. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
esetleg próbáld formázni a kártyát. Jobb ötletem nincs. Nekem simán működik a dolog ugyanezen típusnál a fent leírtak szerint. Esetleg még az lehet, hogy az SD kártyán a kis írásvédetté tévő pöcök át lett billentve.
2014. jan. 12. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jan. 13. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!