Gábor568 kérdése:
Új laptop, Windows 8-al.7-es Windows-t szeretnék helyette feltenni. Aki csinált ilyet, leírná tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Driverek telepítése 7es Windows-hoz szükséges volt? Vagy futott a 8ashoz valóakkal? Utána rendeltetésszerűen üzemelt a Win? Reklamált valamiért, fennakadás volt, vagy minden rendben ment? Köszönöm előre is az értelmes hozzászólásokat ;)2014. jan. 27. 21:01
11/14 A kérdező kommentje:
Nem szánt szándékkal akarok szenvedni a driver-ekkel és nem azért akarom lecserélni a Win 8-at mert az "szar"... egyszerűen meg van szokva a 7-es, azt ismerem, tudom használni úgy ahogy szeretek egy gépet használni. Mellékesen van egy-két olyan keretprogram amit használnom kell a munkámhoz és sajnos nem kompatibilisek Win 8-al, ami igen nagy problémát okoz. Ha a Win 8-ra felmennének a keretprogramok is meg még egy-két apróság ami jelenleg NEM hajlandó, talán én is lenyelném ezt a békát, de így nem sok választásom van.
2014. jan. 28. 14:49
12/14 anonim válasza:
Mókás, mert én még nem találkoztam semmivel, amit ne szerete a nyóc'. Pedig én is nyüstölöm munka közben a kicsikét :)
Mikre gondolsz konkrétan?
13/14 A kérdező kommentje:
A driver-eket az ASUS honlapjáról szedtem le, gép típusa szerint, Win 7 64 bithez. Ha jók a feltételezéseim, azok azért csak ideálisak lesznek :) Ezért bízom ebben a részében.
Pl egy NAV keretprogram kellene, ÁNYK a neve, elszámolásokat lehet bele felvinni, adatbázis jellegű a dolog. És valamiért a Portable Nero-mat se eszi ami szintén kellemetlen mert éves szinten kb 100-150 lemezt írok.
2014. jan. 28. 17:18
14/14 anonim válasza:
Jó a win8, és win8.1, DE miért áll le hibával egy M$ Halo: Combat Evolved futtatása miatt? Mert egy cégtől van mindkettő? Miért stabil win7-tel és winxp-vel a Halo???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!