Miért ennyire iszonyatosan lassú a Skype?
Már hozzá vagyok szokva hogy a Skype minden egyes frissítésével egyre életképtelenebb, most viszont már ténylegesen nem tudok vele mit kezdeni.
Egy mondhatni nagyon jó, alig másfél hónapos laptopom van, mindent visz amire csak szükségem van, sőt, teszteltem már azt is hogy a nagyobb játékokat is akadozás nélkül viszi, maximális grafikai beállításokkal. De a Skype...nos, a Skype ugyan a gépem nem lassítja, de maga a program pár óra lefolyása alatt olyan lassú lett, hogy az borzasztó.(mert igen, pár órája még teljesen jól működött) Késve küldi az üzeneteimet, és le-le óhajt fagyni időnként...elég gyakran, hogy őszinte legyek.
Minden más rendesen működik a gépemen, próbáltam már a program újratelepítését, ccleaner futtatását, víruskeresőt hogy hátha...de semmi.
Mi lehet ennek az oka, van rá esetleg valamilyen megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat~!
Amióta a Microsoft felvásárolta, szar lett az egész.
A gépeddel télleg nincs baj, afelől ne aggódj. Próbálj esetleg feltenni valami régebbi változatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!