Win 8-on a Skype Win 8-as verzióját miért nem lehet a tálcára, vagy legalább az asztalra kirakni a startmenüből?
Figyelt kérdés
Van valaki, aki megoldotta?2014. jan. 7. 01:30
1/7 anonim válasza:
nem tudom nálad miért van így, én win 8 at használok, netről leszedtem skypot, de az asztalon tudom használni úgy mint régen a 7esnél, vagy még régebben xp-nél.
2/7 A kérdező kommentje:
Te a Win 8-ra tervezett verziót használod, vagy a rendes, régi verziót? Mert nekem az van fent és nincs olyan menüpont (más progikkal ellentétben), hogy "tálcára helyezés" - vagy valami ilyesmi.
2014. jan. 7. 05:03
3/7 anonim válasza:
Na most ha feltelepíted a Win 8.1- et alapból a kezdőképernyőn van a Skype ikonja. Nem tudom miért, de nekem sem engedi rögzíteni a tálcára vagy parancsikont tenni az asztalra. De még az egész számítógépen sem találom a Skype mappáját ahonnét esetleg ki lehetne az asztalra küldeni parancsikont neki. Úgy látszik ez a Skype már csak ilyen. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ez csak azért baj, mert megnyitott állapotban (a bal oldalon kirakva) sem aktív, tehát ha hívnak, nem hallom. Ezt tényleg csak a régebbi verziók telepítésével tudom megoldani?
2014. jan. 7. 14:32
5/7 anonim válasza:
Régebbi verziót szerintem nem fogsz tudni fel instalálni mivel nem kompatibilisek a W8 vagy a W8.1- el.
7/7 anonim válasza:
Hát ez engem is rohadtul bosszantott. Aztán próbaszerencse alapon töröltem a windows 8.1 rendszerében lévő skypeot, és a skype honlapjáról letöltöttem a windows asztali alkalmazást, (nem azt amit a 8-ashoz ajánl!). Telepítettem, és tök jó, ugyanúgy működik mint az xp-n is, lehet rögzíteni tálcán és asztalon is, és az értesítések is láthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!