Új laptop, Windows 8-al.7-es Windows-t szeretnék helyette feltenni. Aki csinált ilyet, leírná tapasztalatait?
Jó szenvedést a driver-ekhez! :) Nem véletlenül Win8 van azon a gépen. A driverei azzal kompatibilisek.
Mindenki szidja itt a Win8-at, mert az szar, de egy értelems indoklást sem látok.
Én speciel nagyon szeretem. Úgy, hogy teljesen belaktam a gépem, 1 perc alatt használatra kész, egy 5200 RPM-es HDD-vel.
(Értsd: Vírusírtó, tűzfal. Widget-ek, torrent, én még pár egyéb program teljes mértékben használatra kész)
Win7-nek ugyan ezen a HW-en 2-3 perc is kellett.
Illetve saját tapasztalat: Driver-ek tekintetében szinte lehetetlen megfelelőt találni. Írhatják, hogy ez jó lesz, meg ez az igazi stb. de mikor már a 10.-ik illesztőprogramot teszed majd fel, mert a " xxxxx.dll leállt" emlékezz rá, hogy mi többen is szóltunk előre :)
OFF: Akik a kinézete miatt nem kedvelik a Win8-at... Nagyjából 8-10 olyan aprócska program van, ami előcsalogatja a start menüt, és kikapcsolja a csempéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!