Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Új laptop, Windows 8-al.7-es...

Gábor568 kérdése:

Új laptop, Windows 8-al.7-es Windows-t szeretnék helyette feltenni. Aki csinált ilyet, leírná tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Driverek telepítése 7es Windows-hoz szükséges volt? Vagy futott a 8ashoz valóakkal? Utána rendeltetésszerűen üzemelt a Win? Reklamált valamiért, fennakadás volt, vagy minden rendben ment? Köszönöm előre is az értelmes hozzászólásokat ;)
2014. jan. 27. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz vele semmi baj, de inkább frissítsd le 8.1-re, azzal jobban jársz.
2014. jan. 27. 21:07
 2/14 A kérdező kommentje:
8.1re van frissítve, de nem tudom megszokni / megszeretni. A 7es nekem bevált, azért akarom azt vissza... de csak úgy akarok belekezdeni ha biztosra tudok menni, hogy minden oké lesz. Köszönöm ;)
2014. jan. 27. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Ehhhhemm ehhhemm... Windows 8?!?! Nem hogy a szoftvert dobnám ki az ablakon hanem a gépet.... Mindenhol szidják a 8-at Nem is csodálom. Még mindig sok alkalmazassal nem kompatibilis.(értsd 8.1-re). És kevésbé nincs olyan jó kezelő felülete mint a Windows 7-nek.
2014. jan. 27. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
1 hónap használat után nekem nem is hiányzik a start menü, a metro felületet meg könnyen ki lehet kerülni. Gyárilag van egy beállítás, hogy i dításkor az asztalt hozza be.
2014. jan. 27. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok , És semmi el "akadás" nem volt. (Windows 7 Ultimate 64Bit) és kb ugyan azzal a Dvd-vel kb mar 50-szer raktam újra.Mindig le töltöm a drivert mármint nekem csak a videó kártya drivert kell.
2014. jan. 27. 21:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm #3-as. Mindenképp csere lesz úgy érzem ;)
2014. jan. 27. 21:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Annyi a különbség, hogy nekem Home Premium 64 Bit + SP1-em van, de feltételezem ennek nincs különösebb jelentősége, hogy Ultimate-e vagy Home Premium. Mindenesetre holnap nekifutok.
2014. jan. 27. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Semmi különbség nincs szinte haver is most vett gépet és neki is Professional van, eredeti, de változást nem igen tapasztaltam rajta.
2014. jan. 27. 21:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Korrekt. Holnap akkor elleszek. Köszönöm ;)
2014. jan. 27. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Jó szenvedést a driver-ekhez! :) Nem véletlenül Win8 van azon a gépen. A driverei azzal kompatibilisek.

Mindenki szidja itt a Win8-at, mert az szar, de egy értelems indoklást sem látok.

Én speciel nagyon szeretem. Úgy, hogy teljesen belaktam a gépem, 1 perc alatt használatra kész, egy 5200 RPM-es HDD-vel.

(Értsd: Vírusírtó, tűzfal. Widget-ek, torrent, én még pár egyéb program teljes mértékben használatra kész)

Win7-nek ugyan ezen a HW-en 2-3 perc is kellett.

Illetve saját tapasztalat: Driver-ek tekintetében szinte lehetetlen megfelelőt találni. Írhatják, hogy ez jó lesz, meg ez az igazi stb. de mikor már a 10.-ik illesztőprogramot teszed majd fel, mert a " xxxxx.dll leállt" emlékezz rá, hogy mi többen is szóltunk előre :)

OFF: Akik a kinézete miatt nem kedvelik a Win8-at... Nagyjából 8-10 olyan aprócska program van, ami előcsalogatja a start menüt, és kikapcsolja a csempéket.

2014. jan. 28. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!