Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A CCleaner programban a...

A CCleaner programban a szabad terület törlése ugyanolyan, mintha egy töredezettségmentesítést csinálnék?

Figyelt kérdés
Ha nem ugyanaz, akkor mi a különbség köztük?

2014. jan. 21. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..

Itt leírják, hogy mire szolgál. Egyszer én is igénybe vettem, vagyis bejelöltem, aztán alig bírtam kivárni, míg a program végez. Nyugodtan hanyagolhatod ezt az opciót.

2014. jan. 21. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
de a töredezettség mentesítő nem ugyanezt csinálja, mint a ccleaner szabad terület törlése funkciója? :D (hülye vagyok ehhez)
2014. jan. 21. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
meg ha néha bekapcsolom ezt a szabad terület törlése funkciót, attól ugye nem lesz semmi baja a winchesteremnek? :/
2014. jan. 21. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Töredezettségmentesítés: Ha egy nagyobb fájl több részletben van fent a vinyón, akkor egy helyre másolja a részleteket, hogy gyorsabban elérhető legyen.

Szabad terület törlése: A nem használt területet törli, ahol régebben törölt adat van, így az nem lesz visszaállítható!

2014. jan. 21. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:
mi az hogy nem lesz visszaállítható?? ugyanazt az adatot soha többet nem tudom feltenni vinyóra?? :O
2014. jan. 22. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Pffff....

Ha törölsz egy adatot, akkor az egészen addig visszaállítható a törlés után, míg felül nem írod mással. ezt végzi el a szabad terület törlése funkció. ez csak egy biztonsági opció...

2014. jan. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!