Van a 360amigo, meg a CCleaner-hez hasonlo MEGBIZHATO program?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 18:21
1/9 csacsi2 válasza:
Advanced system care 7 összetett program.
A CCleaner-nél nincs jobb fájltisztító. Ha kibővíted a listáját akkor még hatékonyabb.
Letöltöd és futtatod a ccenhancer-t, majd bepipálod azokat amiket hozzátett (* -al jelöli) akkor igazán mélyen takarít!
2/9 A kérdező kommentje:
tudom h akkor még jobban takarit ha mindent bepipáéok de nem akarom az elözményeket stb.-t törölni :) kiprobálom köszönöm
2013. nov. 25. 18:35
3/9 csacsi2 válasza:
Akkor az előzményeket ne pipáld be. Amúgy az ilyen ideiglenes fájlok legtöbbször előzmények,log -ok, gyorsító fájlok.
amúgy meg szerintem félreértettél. sokkal többmindent ki lehet pipálni (sokkal több program)amik elszemetelik a gépet, HA Letöltöd a CCenhancer-t ami kibővíti a ccleanerben ezt a listát!
[URL= [link]
5/9 A kérdező kommentje:
ja.igen akkr félreértettelek :)
2013. nov. 25. 19:53
6/9 A kérdező kommentje:
ez a link nem jo.tudnál másikat légyszi?
2013. nov. 25. 19:55
7/9 csacsi2 válasza:
8/9 csacsi2 válasza:
A CCEnhancer (Multilingual) -t töltöd le akkor tud magyarul is!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a részletes segitséget :)
2013. nov. 25. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!