PC booster, optimizer, cleaner?
Figyelt kérdés
Egy fejlettem optimalizáló és tisztító programot keresek, eddig használtam a CCleanert, amivel teljes egészében meg vagyok elégedve (olykor volt, mikor 15 GB-ot felszabadított), illetve az IObittől az Advanced System Care nevű programot és a vele járó Uninstallert. Ez néhol jó, olykor idegesítő a hirdetéseivel, stb, de nálam 70%-ot kapott. Szóval tudnátok még ilyen programokat mondani? Nem feltétlenül muszáj, hogy ingyenes legyen, de legyen rajta próbaverzió! Ha lehet, akkor külön játékra is keresnék boostert! Előre is köszönöm!2013. máj. 23. 17:15
1/2 anonim válasza:
Jézusom. Te hiszel az ilyen szarokban? Persze, átír neked egy számot a regisztrációs bejegyzésben, és mindjárt 2000x gyorsabb lesz a géped... Ha gyorsabb gépet akarsz, akkor vegyél új hardvert oszt tshő
2/2 A kérdező kommentje:
Én állítottam olyat, hogy hiszek bennük? Nem a gyorsaság a lényeg, mert van mikor adnak, van mikor hazudnak. Ezek a programok tökéletesek arra, hogy a régi nem használt szarokat letöröljék, pl, a rendszerleírók, a böngészők, a megmaradt fájlok törlés után, a szükségtelen fájlok, stb. Szóval a te géped nem azért lesz gyorsabb, mert ezt használod, hanem mert újra visszaállítod a rendszert, azzal, hogy letörlöd a régi fájlokat, mivel egy idő után hajlamos belassulni a PC. Na kösz a megértést!
2013. máj. 23. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!