Rákattintottam a tálcán a lemezkarbantartóra, nincs már hely a gépemen, most ugye nem fog semmit se törölni akkor? Mert most csak eltűnt, most már megjelent, kiírta, hogy sikerült X lemezterületet felszabadítani, mit csinált akkor?
Bakker!! O_O Nemáá!! Nekem még onnan is kellenek, a böngészési eredmények nekem fontosak!!:O De most ránéztem, nem törölte szerencsére. Hú, köszi a választ, még egy kicsit, hogyha tudnál írni róla, azt még nagyon nagyon megköszönném; pl hogy:
Hány oldalt töröl ki a böngészési előzményekből?
Sikerült elegendő lemezterületet felszabadítani
a C köteten most már X mb szabadhely van.
A használaton kívüli programok törlésével helyet szabadíthat fel a lemezen. Ehhez nyissa meg a programok és szolgáltatások eszközt.
Programok módosítása és eltávolítása párbeszédpanel megnyitása---ez link
alatta OK gomb
Használd a ccleanert, a lemezkarbantartó nem fog elég helyet felszabadítani! Ha nagyon tele van a lemez az komoly gondokat okozhat a lassuláson kívül!!!
nincs az a bőrönd amibe csak befele lehet pakolni, ha tele van ki kell üríteni! Tömörítsd a fájlokat (rar,zip,7zip) és pucolgass!
A CCleaner magyarnyelvű így azt nem jelölöd be amit meg szeretnél tartani!
Lemezterület felszabadítása (neked nem kell ilyen mélyen csak ami fontos)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Szükséged lenne egy nagyobb merevlemezre.
A lemezkarbantartó a lemezről biztonsággal törölhető dolgokat keresi. Pl. internetes előzmények, (Az összes előzmény, nem csak bizonyos weboldalak. Ha nem Internet Explorer-t használsz nyugodt lehetsz e tekintetben, mert más böngésző adatait nem tudja törölni a lemezkarbantartó.), ideiglenes fájlok, lomtár, miniatúrök, hibajelentési fájlok, szervízcsomag biztonságimásolat-fájlai. Semmi személyes adathoz nem nyúl. Csupán elkeseredetten próbál helyet csinálni, mert a drága felhasználónak nincsnen pénze, nem akar, nem tudja stb, hogy vennie kellene egy nagyobb merevlemezt, amin nem nyomomrog az a szerencsétlen rendszer. :D Programok eltávolítását is felajánlja, hátha van amit nem használsz és eltávolítasz, csak, hogy nyerj vele néhány értékes MB-ot.
#6! Sehol nem volt szó töredezettségmentesítésről, amit leírtál azt pont a töredezettségmentesítő csinálja, még véletlenül sem a lemezkarbantartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!