Rákattintottam a tálcán a lemezkarbantartóra, nincs már hely a gépemen, most ugye nem fog semmit se törölni akkor? Mert most csak eltűnt, most már megjelent, kiírta, hogy sikerült X lemezterületet felszabadítani, mit csinált akkor?
Figyelt kérdés
Mit csinált, kitörölt valamit? O_O Nem akarom a rendszert visszaállítani, mert azóta megint mentegettem el dolgokat. O_O#számítógép #lemez #beállítás #számítástechnika #informatika #CCleaner #lomtár #lemezterület #lemezkarbantartó
2013. nov. 30. 20:19
11/15 A kérdező kommentje:
Húha, 9-es ,ezért az is megnyugtató, hogy akkor nem nyúlt semmihez:):)) Eddigiekre mentek a zöldek, ha valaki még tudna mit hozzáfűzni, kérem, írja!:)
2013. nov. 30. 20:44
12/15 A kérdező kommentje:
Még pl esetleg ezt is valaki, hogy ezt hogy tűntessem el, ha nem akarom leokézni; de ez már nem fontos, gondolom ha okézás nélkül kapcsolom ki, akkor nem csinál ilyesmit:) Nincs rajta x, nem tudnám bezárni, akkor majd úgy állítom le, gondolom, hogy nyitva hagyom:)
"Sikerült elegendő lemezterületet felszabadítani
a C köteten most már X mb szabadhely van.
A használaton kívüli programok törlésével helyet szabadíthat fel a lemezen. Ehhez nyissa meg a programok és szolgáltatások eszközt.
Programok módosítása és eltávolítása párbeszédpanel megnyitása---ez link
alatta OK gomb"
2013. nov. 30. 20:46
13/15 csacsi2 válasza:
Egy oprendszernek sokkal több szabad hely kell egy képnél!!! a tálcáról meg ne akard kiírtani az üzenetet, mert nem csak az oprendszered megy tönkre, rosszabb esetben a merevlemez!Akkor "jó a gépnek" hja a szabad hely minimum20-25 %! Töröld amit nem használsz, nézd meg mi az ami sok helyet foglal, arhiválj! hidd el nem rosszból mondjuk, ha már az oprendszer reklemál...
14/15 anonim válasza:
Ok-zd le, semmi nem fog törénni, csak jelezted, hogy tudomásol vetted, de nem élsz a lehetőséggel.
15/15 A kérdező kommentje:
"a tálcáról meg ne akard kiírtani az üzenetet" nem akarom kiírtani, csak kinyomom, hogy ne legyen ott, törölni fogom, ami nem kell, nyugi, már folyamatban van, archiválni nem tudom, hogyan kell:$ Alatta lévőre is, meg erre is, amelyikből most idéztem, adtam a zöldet!:)
2013. nov. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!