Van itt olyan, aki jártas AutoCAD-ben?
Figyelt kérdés
Alap dolgokra lennék kíváncsi, hogy adott például ez a két feladat:
Ha csak ennyi van megadva, ezt mégis hogyan kéne elkészíteni programban és mégis mi akar ez lenni? :D
Sosem használtam még korábban, de most szükség lenne rá. De igazából azt sem tudom mit várnak el, ebből mégis mi legyen. :o
2014. jan. 7. 23:53
12/14 anonim válasza:
Megint elfelejtettél a melleidről képet feltenni, nem is tudom, hogy gondolod, hogy így is ingyen megcsináljuk helyetted a házi feladatodat.
13/14 A kérdező kommentje:
12-13: Nem csak ez a kettő kell... ezek csak gyakorlófeladatok. Még van vagy 10 ugyan ilyen stílusú, csak nehezebbek meg könnyebbek is. Ezeket randomra választottam, hogy lássátok milyen stílusúak a feladatok.
Amúgy nem tudom mennyit értenék meg belőle, ha valaki megcsinálná helyettem, inkább az kéne, hogy az alapokat megértsem, hogy mit hogyan mégis...
2014. jan. 8. 00:12
14/14 WheneverYouWant válasza:
Simán látom térben hogy mi ez... van középfokú vizsgám is, de hogy neked hogy magyaráznám el azt nemtudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!