Emberek, miért alkották meg a Windows 7-et, vagy akár az egészet?
Miért nem tudja a 64bit-es megjegyezni hogy a zene az winampal fog működni, nem bsplayerrel?
unalmas már mindig átállítgatni, majd kipipálni hogy a winapmal nyissa meg, majd egy film, ami bp-es és utána már a zene is bs-el menne?
What the f....k?
Hmmm... ha a kérdést másképpen fogalmaztad volna meg, bizonyára másfajta válaszokat kaptál volna. Bár azért itt is volt, aki elmagyarázta, mit kellene tenni.
Egyébként a Windows 95 óta működik a dolog, hogy egyes fájltípusokat lehet meghatározott programhoz társítani. Viszont egy új program feltelepítése ezt megváltoztat(hat)ja, mert sok program "magára veszi" az összes olyan fájl elsődleges megnyitását, amit kezelni tud. Tehát amelyik utóbb lett feltelepítve, az "elorozza" az eddigiek elől a lejátszás jogát. De utólag ezeket is mind felül lehet bírálni.
Akkor jól gondoltam, mármint arra hogy miért a bs játsza, direk a winamp-ot akartam később rakni, csak meghalt a net és azt tettem fel, aminek az install-ja megvolt.
Bár meghalt a bs player nálam, teljesen, úgyhogy uninstall lett belőle. Most van vlc, mindenki azt játsza amit kell, és én boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!