Miért van az hogy miután iso képfájlba kiírtam dvd-re a windows 7-et, le akartam játszani szimplán és nem engedte?
Szerintem valami egészen furcsát akarsz csinálni.
1. Miféle Windows 7-et írtál .ISO-ba, és hogyan csináltad?
2. Ha tényleg egy bootlemezt sikerült készítened, miért egy telepített oprendszerből olvasod?
3. Ha jól értem, most XP van a gépeden. Hogyan gondoltad, hogy az "lejátssza" neked a Win7-et?
Nem ártana pontosabban körülírnod, hogy mi a célod, mert úgy tűnik, rohamléptekkel haladsz afelé, hogy megsemmisítsd a gépeden lévő adatokat. Mellesleg a hibaüzenet ismertetésekor szerencsésebb egy képernyőmentést bemutatnod a saját hevenyészett fordításod helyett.
@pixie.cute:
Te jól írtad, csak Kérdező állítja, hogy .ISO-ba írta a Win7-et, úgy meg nem tudja használni. Amúgy éjjel már nemigen voltam az ítélőképességem birtokában, de így ébren ránézve annyira bugyután zavaros az egész, hogy inkább kamunak nézem.
Júú, hogy azóta már mennyien írtatok :D :) és miket...
Na lassan a testtel,legalább várjátok meg amíg vissza írok, mert nem vagyok egy b a s z o t t idióta azt elhihetitek :)
Ez az egyetlen gyengém,biosz meg f a s z o m tudja mik ezek a pc nyelvek amiket némelyikőtök használ,ami nem ér többet egy f a s z n á l,de most komolyan.
Az volt a probléma, hogy ki b a s z o t t u l azt hittem hogy amikor helyesen,ismétlem helyesen készítettem egy bootlemezt,hogy majd kipróbálásképpen xp-n le tudom jászani,mert nem sikerült még ilyet csinálnom.De ugye mindig tanul az ember például itt, aki írta hogy alapból lehetetlen xp oprenszeren Win7 bootlemezt lejátszani,igaza volt,ez volt a baj, valószínű, hogy ez volt a hibaüzenet is.
Már a win 7 ultimate 64x van a gépemen,és működik,jobb is.
Tehát nem tudom kibeszélt a bioszról még asszem az első komizó, üzenem, hogy nem az volt a gyógyír, de még a baj sem.Csupán annyi mint amit le is írtam,hogy nem lehet xp oprendszeren win 7 boot lemezt csak úgy cakkompakk beolvastatni,amit én rohad tul nemtudtam.
Minden jót nektek,csákó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!