Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az hogy miután iso...

Miért van az hogy miután iso képfájlba kiírtam dvd-re a windows 7-et, le akartam játszani szimplán és nem engedte?

Figyelt kérdés
Dualos gépem van windows sp3 van rajta.Valami olyasmit írt ki a cd lejátszásakor hogy boot vagy mi,meg hogy nem kompatibilis.Ezt angolul írta a hibaüzenet.
2014. jan. 6. 01:32
 1/9 pixie.cute ***** válasza:
Mert amikor a Windows telepíted akkor a lemezről kell bootolnia, szóval BIOS-ban be kell allitanod, hogy a lemezről bootoljon a géped. + ha nincs bootolasi fájl, akkor sem fog elindulni, de általában szokott lenni. Neroban van erre külön funkció, hogy kell a rendszerindoto fájlokat kiírni.
2014. jan. 6. 01:59
 2/9 tabaki ***** válasza:

Szerintem valami egészen furcsát akarsz csinálni.

1. Miféle Windows 7-et írtál .ISO-ba, és hogyan csináltad?

2. Ha tényleg egy bootlemezt sikerült készítened, miért egy telepített oprendszerből olvasod?

3. Ha jól értem, most XP van a gépeden. Hogyan gondoltad, hogy az "lejátssza" neked a Win7-et?

Nem ártana pontosabban körülírnod, hogy mi a célod, mert úgy tűnik, rohamléptekkel haladsz afelé, hogy megsemmisítsd a gépeden lévő adatokat. Mellesleg a hibaüzenet ismertetésekor szerencsésebb egy képernyőmentést bemutatnod a saját hevenyészett fordításod helyett.

2014. jan. 6. 02:03
 3/9 tabaki ***** válasza:
Ja, nem is figyeltem eléggé: Mi a bánatot vársz egy dvd-re írt .ISO fájltól? Azt előbb bootolható lemezként kell kiírnod, hogy működjön. Vagy megint csak pongyola fogalmazás van a háttérben, és pont azt csináltad?
2014. jan. 6. 02:13
 4/9 pixie.cute ***** válasza:
Jól írtam én. :D
2014. jan. 6. 02:28
 5/9 anonim ***** válasza:
pendrive-ra írd ki! Töld te a Windows 7 USB/DVD Download tool-t, ezzel írd ki az ISO fájl egy pendrive-ra. Gyerekjáték :) Utána a gépet újraindítod, BIOS-ba belépsz (F1, DEL általában, de lehet más is), a BOOT-nál berakod első helyre a pendrive-ot, F10et nyomj, igen, mented, és megy is a telepítés
2014. jan. 6. 10:13
 6/9 tabaki ***** válasza:

@pixie.cute:

Te jól írtad, csak Kérdező állítja, hogy .ISO-ba írta a Win7-et, úgy meg nem tudja használni. Amúgy éjjel már nemigen voltam az ítélőképességem birtokában, de így ébren ránézve annyira bugyután zavaros az egész, hogy inkább kamunak nézem.

2014. jan. 6. 10:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Júú, hogy azóta már mennyien írtatok :D :) és miket...

Na lassan a testtel,legalább várjátok meg amíg vissza írok, mert nem vagyok egy b a s z o t t idióta azt elhihetitek :)

Ez az egyetlen gyengém,biosz meg f a s z o m tudja mik ezek a pc nyelvek amiket némelyikőtök használ,ami nem ér többet egy f a s z n á l,de most komolyan.

Az volt a probléma, hogy ki b a s z o t t u l azt hittem hogy amikor helyesen,ismétlem helyesen készítettem egy bootlemezt,hogy majd kipróbálásképpen xp-n le tudom jászani,mert nem sikerült még ilyet csinálnom.De ugye mindig tanul az ember például itt, aki írta hogy alapból lehetetlen xp oprenszeren Win7 bootlemezt lejátszani,igaza volt,ez volt a baj, valószínű, hogy ez volt a hibaüzenet is.

Már a win 7 ultimate 64x van a gépemen,és működik,jobb is.

Tehát nem tudom kibeszélt a bioszról még asszem az első komizó, üzenem, hogy nem az volt a gyógyír, de még a baj sem.Csupán annyi mint amit le is írtam,hogy nem lehet xp oprendszeren win 7 boot lemezt csak úgy cakkompakk beolvastatni,amit én rohad tul nemtudtam.

Minden jót nektek,csákó

2014. jan. 8. 00:50
 8/9 tabaki ***** válasza:
Minden jó, ha a vége jó... :)
2014. jan. 8. 03:28
 9/9 A kérdező kommentje:
na ja(Y)
2014. jan. 9. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!