Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le mindig egy...

Miért áll le mindig egy program? [tovább lent]

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos cidaemon. Exe, ami már kb. x10 leállt véletlen időközönként. Feldob egy ablakot, amiben azt írja, hogy a cidaemon. Exe leállt valamilyen hiba miatt. És eközben a processzorhasználat felmegy 100%-ra és teljesen belassul a gép pár másodpercre. Bezárom, lemegy a processzorhasználat normálisra, aztán mikor újra hiba van felmegy. Csinálok víruskereséseket mindenhol. Eddig egyet talált, azt javította és azóta nem jött fel. Remélem többé már nem is fog.

2014. jan. 2. 17:26
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
2014. jan. 4. 13:12
 32/34 A kérdező kommentje:

[link]

A létrehozás dátuma után jött a hiba. Mi lenne, ha azt a mappát törölném?

2014. jan. 4. 13:25
 33/34 CspCsj ***** válasza:
Az Appdata/Temp mappából nyugodtan törölhetsz (legfeljebb ha éppen programot telepítesz addig ne, mert a telepítők is pakolhatnak oda dolgokat, de egyébként a Temp tartalmát egy az egyben törölheted)
2014. jan. 4. 14:07
 34/34 A kérdező kommentje:

Meg van oldva! :) Töröltem a Temp mappa tartalmát. Igaz, hogy újraképződött az, ahol az indexer volt, de ne gond.

Vírus volt az okozó (vélhetően, nagy eséllyel). Rossz vírusirtót használtam (Avira-t). Pár napja csináltam egy tejes ellenőrzést és 1-et talált. Tegnap letöltöttem a NOD32 Antivirus 7-et. Éjszakára csináltam egy teljes ellenőrzést és tisztísa meg és utána kapcsolja ki a gépet.

Ma megnéztem a naplót és 49-et talált. Meg is tisztította mindet és sokkal jobb! :) Úgyhogy köszönöm a segítésged még egyszer! Tanultam újat! :) És persze ezentúl mindig NOD-ot használok. :D

2014. jan. 5. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!