Miért áll le mindig egy program? [tovább lent]
Figyelt kérdés
Van egy bizonyos cidaemon. Exe, ami már kb. x10 leállt véletlen időközönként. Feldob egy ablakot, amiben azt írja, hogy a cidaemon. Exe leállt valamilyen hiba miatt. És eközben a processzorhasználat felmegy 100%-ra és teljesen belassul a gép pár másodpercre. Bezárom, lemegy a processzorhasználat normálisra, aztán mikor újra hiba van felmegy. Csinálok víruskereséseket mindenhol. Eddig egyet talált, azt javította és azóta nem jött fel. Remélem többé már nem is fog.2014. jan. 2. 17:26
32/34 A kérdező kommentje:
2014. jan. 4. 13:25
33/34 CspCsj válasza:
Az Appdata/Temp mappából nyugodtan törölhetsz (legfeljebb ha éppen programot telepítesz addig ne, mert a telepítők is pakolhatnak oda dolgokat, de egyébként a Temp tartalmát egy az egyben törölheted)
34/34 A kérdező kommentje:
Meg van oldva! :) Töröltem a Temp mappa tartalmát. Igaz, hogy újraképződött az, ahol az indexer volt, de ne gond.
Vírus volt az okozó (vélhetően, nagy eséllyel). Rossz vírusirtót használtam (Avira-t). Pár napja csináltam egy tejes ellenőrzést és 1-et talált. Tegnap letöltöttem a NOD32 Antivirus 7-et. Éjszakára csináltam egy teljes ellenőrzést és tisztísa meg és utána kapcsolja ki a gépet.
Ma megnéztem a naplót és 49-et talált. Meg is tisztította mindet és sokkal jobb! :) Úgyhogy köszönöm a segítésged még egyszer! Tanultam újat! :) És persze ezentúl mindig NOD-ot használok. :D
2014. jan. 5. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!