Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le mindig egy...

Miért áll le mindig egy program? [tovább lent]

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos cidaemon. Exe, ami már kb. x10 leállt véletlen időközönként. Feldob egy ablakot, amiben azt írja, hogy a cidaemon. Exe leállt valamilyen hiba miatt. És eközben a processzorhasználat felmegy 100%-ra és teljesen belassul a gép pár másodpercre. Bezárom, lemegy a processzorhasználat normálisra, aztán mikor újra hiba van felmegy. Csinálok víruskereséseket mindenhol. Eddig egyet talált, azt javította és azóta nem jött fel. Remélem többé már nem is fog.

2014. jan. 2. 17:26
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:

Megint feljött! Ez a pontos hibaüzenet: A program helyes működése hiba miatt megszakadt. Zárja be a programot.

És felhoz egy olyan lehetőséget, hogy Zárja be a programot, de olyan nincs, hogy javítás vagy bármi más.

2014. jan. 2. 17:31
 2/34 CspCsj ***** válasza:

Hivatalos megoldás, állítsd le az Indexelő szolgáltatást:

[link]

2014. jan. 2. 18:10
 3/34 A kérdező kommentje:
De ez a probléma Windows 7-en van. Megpróbálom! Köszönöm!
2014. jan. 2. 18:30
 4/34 A kérdező kommentje:
Már egy ideje szerencsére nem jött fel. Most kikapcsoltam az indexelést. Ez amúgy pontosan mit is csinál, mármint az indexelés?
2014. jan. 2. 18:35
 5/34 CspCsj ***** válasza:
A fájlok tartalmában keresgél. Ha tehetem én is kilövöm mindenkinél.
2014. jan. 2. 18:37
 6/34 A kérdező kommentje:
Sajnos nem oldódott meg! Most is felhozta az ablakot.
2014. jan. 2. 20:36
 7/34 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baj? Töröljem az összes cidaemon.exe -t? :D
2014. jan. 2. 20:52
 8/34 A kérdező kommentje:
A processzorhasználat 100%-on. Rámegyek, hogy program bezárása, de még mindig 100%. Megnyitom a feladatkezelőt, hogy megnézzem mi ,,eszik" ennyit. És a rundll32.exe, a taskmgr.exe(de ez a feladatkezelő, ezt megértem). Azonban mikor megnyitom a feladatkezelőt, akkor lemegy a processzorhasználat max. 10%-ra.
2014. jan. 2. 21:07
 9/34 A kérdező kommentje:
Kicsit megijedtem! Ráadásul nagyon zavaró!
2014. jan. 2. 21:08
 10/34 CspCsj ***** válasza:

Ellenőrizni kellene, hogy biztosan leállt-e az Indexelő szolgáltatás:

Futtatásba: services.msc

A megjelenő ablakban keresd meg a listában a Windows Search sort és nézd meg hogy az Állapot oszlop üres vagy Elindítva szó van-e? Ha Elindítva szerepel akkor fut a szolgáltatás nem állt le, duplán klikkelj rá, majd alul a Leállítás gombra klikk, ha leállt, akkor feljebb az Indítás típusát állítsd át Letiltvára és OK.

Ha viszont nem fut a szolgáltatás akkor memóriatesztet (windows telepítőlemezen, vagy a gép bekapcsolásakor F8-at nyomogatva - Memory Diagnostic) és merevlemez tesztet (HDSentinel) néznék.

2014. jan. 2. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!