Miért áll le mindig egy program? [tovább lent]
Figyelt kérdés
Van egy bizonyos cidaemon. Exe, ami már kb. x10 leállt véletlen időközönként. Feldob egy ablakot, amiben azt írja, hogy a cidaemon. Exe leállt valamilyen hiba miatt. És eközben a processzorhasználat felmegy 100%-ra és teljesen belassul a gép pár másodpercre. Bezárom, lemegy a processzorhasználat normálisra, aztán mikor újra hiba van felmegy. Csinálok víruskereséseket mindenhol. Eddig egyet talált, azt javította és azóta nem jött fel. Remélem többé már nem is fog.2014. jan. 2. 17:26
11/34 CspCsj válasza:
12/34 A kérdező kommentje:
A Windows Search- et leállítottam, úgy ahogy írtad.
2014. jan. 3. 12:24
13/34 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a rendszerfájl ellenőrzést is.
Most várok egy napig, de lehet csak pár óráig és jelentkezem még!
2014. jan. 3. 12:40
14/34 A kérdező kommentje:
A hibaüzenet nem jön fel, de néha még felmegy a processzorhasználat 100%-ra, pedig semmi nem indokolja.
2014. jan. 3. 14:23
15/34 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna elszólnom magam... :( Megint feljött a hibaüzenet.
2014. jan. 3. 14:30
16/34 A kérdező kommentje:
Újraindítottam, nyomogattam az F8-at, akkor feljobb egy parancssor ablak és információkat mutatott a gépről és utána indult a Windows. Tudnál adni pontos leírást, hogy is tudom megcsinálni a memóriatesztet? Ráadásul most a Windows indulásánál, mikor bejött az asztal, akkor is nagyon lelassult és pl. az egér akadozottan mozgott és a CPU 100%-on volt.
2014. jan. 3. 14:43
17/34 A kérdező kommentje:
Ezt írja a HDSentinel: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
2014. jan. 3. 14:45
18/34 A kérdező kommentje:
Esetleg bemásoljam a rendszerfájl vizsgálat eredményét?
2014. jan. 3. 14:49
19/34 A kérdező kommentje:
A hibaüzenet még mindig feljön, de már nem olyan sűrűn.
2014. jan. 3. 16:06
20/34 A kérdező kommentje:
Amikor a hibaüzenet feljön, akkor a CPU 100%-on van, bezárom és úgymarad. Ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor megy le, de csakis akkor.
2014. jan. 3. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!