Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért áll le mindig egy...

Miért áll le mindig egy program? [tovább lent]

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos cidaemon. Exe, ami már kb. x10 leállt véletlen időközönként. Feldob egy ablakot, amiben azt írja, hogy a cidaemon. Exe leállt valamilyen hiba miatt. És eközben a processzorhasználat felmegy 100%-ra és teljesen belassul a gép pár másodpercre. Bezárom, lemegy a processzorhasználat normálisra, aztán mikor újra hiba van felmegy. Csinálok víruskereséseket mindenhol. Eddig egyet talált, azt javította és azóta nem jött fel. Remélem többé már nem is fog.

2014. jan. 2. 17:26
1 2 3 4
 11/34 CspCsj ***** válasza:

Közben láttam írtál.

Egy átfogó rendszerfájl ellenőrzést is érdemes lenne lefuttatni:

[link]

2014. jan. 2. 21:12
 12/34 A kérdező kommentje:
A Windows Search- et leállítottam, úgy ahogy írtad.
2014. jan. 3. 12:24
 13/34 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a rendszerfájl ellenőrzést is.

Most várok egy napig, de lehet csak pár óráig és jelentkezem még!

2014. jan. 3. 12:40
 14/34 A kérdező kommentje:
A hibaüzenet nem jön fel, de néha még felmegy a processzorhasználat 100%-ra, pedig semmi nem indokolja.
2014. jan. 3. 14:23
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna elszólnom magam... :( Megint feljött a hibaüzenet.
2014. jan. 3. 14:30
 16/34 A kérdező kommentje:
Újraindítottam, nyomogattam az F8-at, akkor feljobb egy parancssor ablak és információkat mutatott a gépről és utána indult a Windows. Tudnál adni pontos leírást, hogy is tudom megcsinálni a memóriatesztet? Ráadásul most a Windows indulásánál, mikor bejött az asztal, akkor is nagyon lelassult és pl. az egér akadozottan mozgott és a CPU 100%-on volt.
2014. jan. 3. 14:43
 17/34 A kérdező kommentje:

Ezt írja a HDSentinel: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.

Nincs szükség beavatkozásra.

2014. jan. 3. 14:45
 18/34 A kérdező kommentje:
Esetleg bemásoljam a rendszerfájl vizsgálat eredményét?
2014. jan. 3. 14:49
 19/34 A kérdező kommentje:
A hibaüzenet még mindig feljön, de már nem olyan sűrűn.
2014. jan. 3. 16:06
 20/34 A kérdező kommentje:
Amikor a hibaüzenet feljön, akkor a CPU 100%-on van, bezárom és úgymarad. Ha megnyitom a feladatkezelőt, akkor megy le, de csakis akkor.
2014. jan. 3. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!