Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyire profi szintű program...

Mennyire profi szintű program az Audacity?

Figyelt kérdés

Én még kezdő vagyok nagyon, valószínűleg azért tűnik vérprofinak :) Sokan mondják, hogy freeware szoftverhez képest sokat tud, de kb mennyi idő, amíg az ember eljut odáig, hogy profibb progi után nézzen? Egyáltalán az Audacity alkalmas a tanuláshoz?

Én attól tartok, hogy kinevetnek azért mert én ezt használom és nem valami komolyabb dolgot...

2013. dec. 29. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elég "profi" és otthoni igényeket bőven kielégíti. Attól is függ, hogy milyen célod van a hangszerkesztővel. Igazából itt nincs akkora mozgási lehetőség, mint egy videószerkesztőnél, akármilyen profi progit használsz.
2013. dec. 29. 01:24
 2/6 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán az Audacity alkalmas a tanuláshoz? "

Ha az iskolában/képzésen nincs más szigorú előírás (és ezen esetben az iskola biztosítja számodra az előírt szoftver legális változatát), akkor teljes mértékben.

"Sokan mondják, hogy freeware szoftverhez képest sokat tud, de kb mennyi idő, amíg az ember eljut odáig, hogy profibb progi után nézzen?"

Mondjuk majd ha olyan céghez kerülsz dolgozni, ahol professzionális szoftvereket kell használnod (és a cég biztosítja száodra az adott szoftver legális változatát).

"Én attól tartok, hogy kinevetnek azért mert én ezt használom és nem valami komolyabb dolgot..."

Pedig ők attól nem válnak többé, hogy illegálisan töltik le a feltört másolásvédelmű szoftvert, sőt.

2013. dec. 29. 01:29
 3/6 tabaki ***** válasza:

"kinevetnek, stb."

Szerintem az sokkal mulattatóbb, amikor ingyenszoftverrel lekörözöd azt, akinek a lopás az egyetlen tudománya. Aki meg ért hozzá, az a teljesítményedet fogja értékelni, nem a szoftveredet -- mellesleg valószínűleg az Audacity erényeit is méltányolja. Akkor válts, ha már neked kevés. Hogy az mennyi idő, tőled függ, nem a programtól.

2013. dec. 29. 03:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Megsúgom, ha jól használod, sokkal többet is kihozhatsz belőle, mint egy "profi" programból. Ennél komolyabb cucc amúgy sem kell, kivétel ha hangmérnöknek mész.
2013. dec. 29. 08:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
2013. dec. 29. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy megvan rá az esély, hogy egyszer belevágok a hangmérnöki szakmába. Érdekel a stúdiózás, a bemikrofonozás a felvételkészítés, keverés, mastering. Biztos nem utolsó érzés, hogy egy zenekar neked köszönheti az x számból álló perfekt hanganyagát :)
2013. dec. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!