Mennyire profi szintű program az Audacity?
Én még kezdő vagyok nagyon, valószínűleg azért tűnik vérprofinak :) Sokan mondják, hogy freeware szoftverhez képest sokat tud, de kb mennyi idő, amíg az ember eljut odáig, hogy profibb progi után nézzen? Egyáltalán az Audacity alkalmas a tanuláshoz?
Én attól tartok, hogy kinevetnek azért mert én ezt használom és nem valami komolyabb dolgot...
"Egyáltalán az Audacity alkalmas a tanuláshoz? "
Ha az iskolában/képzésen nincs más szigorú előírás (és ezen esetben az iskola biztosítja számodra az előírt szoftver legális változatát), akkor teljes mértékben.
"Sokan mondják, hogy freeware szoftverhez képest sokat tud, de kb mennyi idő, amíg az ember eljut odáig, hogy profibb progi után nézzen?"
Mondjuk majd ha olyan céghez kerülsz dolgozni, ahol professzionális szoftvereket kell használnod (és a cég biztosítja száodra az adott szoftver legális változatát).
"Én attól tartok, hogy kinevetnek azért mert én ezt használom és nem valami komolyabb dolgot..."
Pedig ők attól nem válnak többé, hogy illegálisan töltik le a feltört másolásvédelmű szoftvert, sőt.
"kinevetnek, stb."
Szerintem az sokkal mulattatóbb, amikor ingyenszoftverrel lekörözöd azt, akinek a lopás az egyetlen tudománya. Aki meg ért hozzá, az a teljesítményedet fogja értékelni, nem a szoftveredet -- mellesleg valószínűleg az Audacity erényeit is méltányolja. Akkor válts, ha már neked kevés. Hogy az mennyi idő, tőled függ, nem a programtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!