Audacity gondok? Segítsen valaki
Figyelt kérdés
Heló.
A helyzet az, hogy nagy nehezen arra rájöttem, hogy lehet kivágni azt a részletet a zenéből amire nekem szükségem lenne. Az a 30mp-es részlet megvan, viszont utána még van 3 percnyi csönd :D Így az egész 3:30mp körül van amiből 30mp a "hasznos" rész. Hogy lehet azt a fölösleges "csöndet" levágni?
2013. ápr. 27. 19:24
2/9 geiszla válasza:
Egérrel kijelölöd a részletet, és nyomsz egy delt (fontos, hogy meg legyen állítva, miközben szerkeszted)
3/9 A kérdező kommentje:
hát én megőrülök.... nem vagyok 70 éves csak 20 és ezt a sz@rt nem tudom kezelni...... :@@ ááááááááá csak ugyanúgy elmenti ahogy eddig b.szom a lyukát
2013. ápr. 27. 19:53
4/9 belapus válasza:
Miután kivágtad a "hasznos" részt, nyitsz egy új ablakot és beilleszted.Itt további manipulációkat végezhetsz rajta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
5/9 A kérdező kommentje:
Óó Bélaapus :D te vagy itt a nap hőse :D Egyből sikerült.
2013. ápr. 27. 19:59
6/9 A kérdező kommentje:
Attól független mindenki kapta a zöld kezeket.
2013. ápr. 27. 20:01
7/9 anonim válasza:
Vagy "nyírás a kijelölésen kívül".
8/9 tabaki válasza:
Vagy: Fájl => Kijelölés exportálása...
Okos progi ám ez!
9/9 A kérdező kommentje:
Én annyira nem értek ezekhez, még ha ilyen "egyszerű" is mint ez :)
Már be is tettem csengőhangnak :D
2013. ápr. 28. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!