A Telenor MyTV miért nem kompatibilis a MyAudio 4.2.2-es Androidos tabletemmel? (Rockchip 704O) Mitől függ ez a kompatibilitás?
A MyTV szolgáltatás használatára alkalmas készülékek listája:
Samsung Galaxy SII; SIII; SIII mini; S4; S4 mini HTC OneX; One 4G; One V; One S
Samsung Galaxy Note; Note II
LG Optimus L5; L7; L9; Optimus 4X;
Samsung Galaxy X (Nexus)
Motorola Droid Razr; Razr HD
Samsung Galaxy Tab 10.1; Tab 2 10.1
Samsung Galaxy Music Duos
Samsung Galaxy Note 10.1
Sony Xperia ZL;J; T; U; S;
Sony Xperia Tablet S; Tablet S
Apple iPad; 2; New; Mini
Google LG Nexus 4
Apple iPhone 4; 4s; 5
Apple iPod 5
Sony Xperia L; E
Huawei Huawei Y300
Samsung Galaxy Flame
AKAI GLORY R1 típusú ami szintén nincs benne a elsorolásban, legalábbis nem rémlik, hogy láttam volna. És azon ugyanaz az android rendszer van, mint a tiéden (4.2.2)
Tehát, ha megfelelően jársz el, azaz megrendeled a szolgáltatást, és a megfelelő számhoz a megfelelő jelszót írod, akkor neked is működnie kell! Azt még mindenképpen érdemes megnézni, hogy a tabon maradt-e elég hely és memória a működéshez. a következő válaszban leírom, hogy nekünk mennyi szabad hellyel és memóriával működik. A telenor boltban azt is mondták, hogy 1 gb memória kell a működéshez, a miénkben csak fél gigabyte van és működik. Igaz, a 4.4.2 rendszer kevesebb memóriát használ mint a 4.2.2 rendszer, többek közt ezt is fejlesztette az android.
közben utána néztem a szabad helyeknek. A tableten a szabad tárhely 2 részre van osztva, internal: 1003 Mb External: 1,4 Gb. Internal Memory free 217 MB External Memory free 1,06 Gb
Egy Mobil boster alkalmazással takarítással 81 MB szabad ramból csinált 250 Mb szabad ramot. majd ráindítottam a mytv-t és rögtön csak 150 maradt szabadon, majd idővel lecsökkent 129 mb-ra a szabad ram. Mindenesetre gyönyörűen megy rajta a mytv. A telefonon (Akai Glori R1 android 4.2.2) belső memoria 109 Mb szabad, SD kártyán 593 MB szabad. A 972 ramból 775 foglalt. Tökéletesen megy rajta, mind a kettőn tökéletesen megy egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!