Molnarkrisztian51 kérdése:
Meg lehet kerülni a Google Play kompatibilitás ellenőrzését Android 4.2.2?
Figyelt kérdés
Windowsos táblagépemre sikerült androidot varázsolni de a google play azt irja hogy a szoftver nem kompatibilis a készülékkel, csak mert hivatalosan nem androidoss táblagép igy a kompatibilitási listába se került bele. De ha torrentröl letöltött alkalmazások elindulnak amiket a playben nem enged letölteni...2013. jún. 8. 23:02
1/5 anonim válasza:
x86 vagy ARM processzorod van? mert ha x86 akkor emiatt nem lesznek kompatibilisek az appok. Amúgy van olyan google play mod, ahol mindent feloldottak.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, keresem a google-ban de ha majd küldessz róla egy linket azt megköszönöm :)
2013. jún. 9. 00:59
3/5 anonim válasza:
az xda fórumon találni ilyeneket pl: [link] ha sikerűlt androidot rakni arra a gépre akkor gondolom hallottál már erről a fórumról és az androidon a rootos cuccokról.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyra értékelem a segitséget, de rootolni még azért nem sikerült, mert minden leirás és how to video ugy kezdődik hogy csatlakoztassam számitógépre. De mivel a tabletem x64es legjobb tudásom szerint usb-usb kapcsolat nem hozható létre, legalábbis még nem probáltam, lévén hogy nincs ilyen kábelem... De ha csak ezzen mulik ráfogok feküdni, hála istennek vagy a világegyetemnek ki hogy hivja a számitástechnikában nincs megoldhatatlan probléma! Kb 3-4 órát fogok rászánni, haa fönt emlitett oldalak segitségével sem talállok megoldást, maradok a win8nál, hihetetlen de gyorsabb stabilabb, egyszerüen jobb egy hónap tesztelés után a windows hatékonyabb, csak ajánlani tudom!
2013. jún. 10. 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!