Ezt át lehet úgy alakítani hogy elfusson 320x480-as felbontáson android ics-n? : iGO Primo 9.6.22.290143 Rendszer: Android (Verzió: 4.1.2 - 4.2.2) | Méret: 1004MB | Kompatibilitás: 800_480 + 1024_768
Oks köszi.
De ha letöltöm azt a felbontást ami az én telefonomhoz való: "Új primo 2.0.1-s 290-s apk-valés 240-400-480-ra_290-n.exe" De ez nem az egész program vagy tévedek? (Csak mert nagyon kicsinek tűnik). És ez már tatalmaz mindent vagy be kell másolni a "teljes" Igo-ba amelyet letöltöttem de nagyob felbontásra terveztek és felülírni benne a fájlokat?
A legjobb az lenne, hogy egyforma térképekkel dolgozz. Tehát amit felteszel, az mind egy csomagból legyen.
Nem tudom, hogy még miken változtat, de pl: kamionos tervezésnél (ahol figyelni kell, hogy hol mehet), ha többféle térképet vegyítesz és határon túl tervezel, akkor nem veszi figyelembe a korlátozásokat és BP közepén is átvisz.
Ezen kívül nem tudom, hogy milyen hibákat okozhat, de a biztonság kedvéért (ha van rá lehetőséged) akkor egyforma térképeket tegyél fel.
Természetesen neten minden fent van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!