Ezt át lehet úgy alakítani hogy elfusson 320x480-as felbontáson android ics-n? : iGO Primo 9.6.22.290143 Rendszer: Android (Verzió: 4.1.2 - 4.2.2) | Méret: 1004MB | Kompatibilitás: 800_480 + 1024_768
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 12:21
11/15 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 3. 18:31
12/15 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom hogy az "fsp" fájloknak hol a helyük. Van ötleted?
2013. ápr. 3. 18:58
13/15 Beviz Elek válasza:
Szerintem menni fog, bàr ha nincs szüksèged minden apró helyre, akkor egy teljes európa kène ès nincs vele gond:)
Az fsp nem tudom micsoda, a különbözö tìpusok különbözö adatokat tartalmaznak. Hagyd nyugodtan egyben, szerintem menni fog, nem kell külön mappa.
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindegy melyik mappába másolom. Szét kel bontani őket csak nem tudom hogyan.... Az iGO/content/map , iGO/content/poi , iGO/content/building mapákba kell elhelyezni őket csak nem tudom hogy melyiket hova.....
2013. ápr. 5. 08:35
15/15 A kérdező kommentje:
Kapteam egy választ. Így már kiigazodok rajta
Mit hová és mi micsoda:
content\
map\*.hnr : Előfeldolgozott úthálózat
map\*.fda : Figyelmeztető jelzések
map\*.ftr : Kamionos információk
map\*.fpa : Pontszerű címek
map\*.fbl : Térképek
histspeed\*.hsp : Intelligens útvonaladatok
phoneme\*.ph : Fonémák
tmc\*.tmc : TMC
speedcam\*spdb ;*.txt : Sebességmérő kamerák
building\*.3dl : 3D látványosságok
building\*.3dc : 3D épületek
dem\*.dem : Domborzat
poi\*.poi
2013. ápr. 5. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!