Menyi időre tudom vissza állitani a gépemet?
nem igazán értem. Ha tegnap telepítettél valamit és tegnapelőtti állapotra állítod, egyértelmű, hogy nem fog működni a telepítés, esetleg csak a lemezen fogja foglalni feleslegesen a helyet.
A windows rendszervisszaállítása nem készít minden elemről biztonsági mentést és nem állítja vissza az üres területet sem ,így felesleges, inkább csak a beállításokat állítja vissza, ami okozhat gondot, ha egy fájl már nincs ott ami kellene.
"Rendszer-visszaállítás eszköz „pillanatfelvételeket” készít a legfontosabb rendszerfájlokról, valamint néhány programfájlról és beállításkulcsról, majd ezen adatokat visszaállítási pontként tárolja."
biztonsági mentésnek is több fajtája van (nem megyek bele). Amit (szerintem) te szeretnél az a Teljes lemezkép (ghost v. árnyékmásolat) mentése, amit külső programmal készíthetsz el és fájlba mentheted, hogy maradéktalanul visszaálljon az állapot. ilyen program pl.: az Acronis True Image...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!