Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom helyre állítani...

Hogyan tudom helyre állítani a gépemet, hogy ismét megfelelően működjön?

Figyelt kérdés

A gépem néhány napja 'furcsán' viselkedik! Pl.: a Firefox megnyitásakor azt írja ki, hogy: "Hibás bináris fájl" "Nem érvényes az alkalmazás vagy DLL"

Továbbá: a kiírásoknál (Pl.: jobb klikknél nem jelenik meg szöveg, csak szóköz jelek). A tálcában lévő lapok, alkalmazások 'üresek' maradnak. A TC-ben levő adatok olvashatatlanok. Az asztalon lévő ikonok kissé elmosódottak lettek. Néha visszaállnak kis időre valamilyen klikkelgetés után. Ha valamilyen alkalmazást használok akkor egy idő után, mintha lefagyna és csak egy része marad meg a monitor teljes felületén. Olvashatatlanok és kezelhetetlenek lesznek.

Ezek a hibák újraindítás után megszünnek. Egy ideig! Lefuttattam a VIPRERescue programot, AWC rendszer karbantartót. Úgy tűnik, nem vírus okozhatja ezt. Szerintem.

2012. júl. 2. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
simán újratelepíteném,
2012. júl. 2. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Más lehetőség?
2012. júl. 2. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:

van más lehetőség is,jó sok :

-pl ccleaner

-pl töredezettség mentesítés

-stb,stb,

de az újratelepítésnél ,nincsen jobb

2012. júl. 2. 15:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezeket már megcsináltam!
2012. júl. 2. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendszervisszaállítás
2012. aug. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!