A gépemet folyamatosan eszi ez program: taskmgr. Exe Mi lehet ez? Olyan 5-6%-ot fogyaszt és ez játéknál fpslaggot okoz nekem. Esetleg le lehet állítani vagy mihez tartozik ez, mi a feladata!?
Nem lehet valami erős géped, ha a tasmgr.exe képes 5-6% erőforrást elvenni, nem ettől akad, hanem attól hogy gyenge.
Nálam folyton megy, bootoláskor indul, és esetleg néha 1%, de általában 0.
Rendezd CPU-használat szerint csökkenő sorrendbe alistát, aztán meg fogod látni mi az ami sokat zabál.
Érdekes, én meg amikor felhívom a saját számomat, mindig foglaltat jelez -- ki a fenével beszélek egyfolytában? Nem te voltál, aki a minap panaszkodott, hogy amikor minden programot kikapcsol, akkor valami lappangó szörnyűség 99 százalékra ugratja az üresjáratot? Csak, mert ismerős a logika...
Ha az eddigiekből nem volt világos: A taskmgr.exe az a program, amelyikkel megnézed, hogy mi fut a gépeden. Mivel korrekt, jelzi, hogy például ő is. Aligha okozhat neked lassulást, hacsak nincs folyton bekapcsolva, hogy figyeld a gyanús Feladatkezelőt, miként gyalázza meg szegény gépedet... 5-6% tényleg sok, ez azt a valószínűsíti inkább, hogy gyönge a gép a játékhoz.
A játéknak minimális a gépigénye, de valamiért néha fps laggot okoz. Próbálkoztam már Razer Game Boosterrel is, de ez sem segített.
A gépem: Pentium Dual-Core CPU E5400 @ 2,7GHz, 2GB RAM és egy NVIDIA GeForce 9600 GT vidikari. Milyen háttérprogramok a leggyakoribbak amik lassíthatják a gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!