11/12 anonim válasza:
én 8ast használok már egy pár hónapja, jobban tetszik mint a 7es. csak ősrégi programokkal akadt eddig kompatibilitási probléma, melyek közül ráadásul a legtöbb megoldható
12/12 anonim válasza:
NEM.
2020. január 14-én jár le a Windows 7 kiterjesztett támogatása,addig ráérünk kitalálni.:)
Driver,progi lesz hozzá és foltozzák a réseit.
Ráérsz a csereberével.Microsoft-os cuccnál nem éri meg a kapkodás.Nincs túlfeszített féléves intervallum,mint sok GNU/Linux-nál.Kiforr,aztán 10 évig rajta élsz (lásd Xp).Vírus védelemmel és tűzfallal "háváj" a téma.
Xp-ről is annyit,hogy szinte vele nőttem fel,a 13. életévében engedi el végleg a kezét a MS.
Szidják,hogy "winfos","vírus telep",meg miegymás,de rajta tanultuk meg mi a táblázatkezelés,PLC programozás,nyomtatott áramkör tervezés,e-mail-ezés,film vágás,zene szerkesztés,maga az Internet...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!