Én nem szeretem sem kinézetre sem működésre.
Kompatibilitási problémám is adódott néhány programmal nem a megszokott ezért nehezen találtam meg dolgokat,billentyű kombináció az nem müxik,egyszóval számomra Xar.
Adtam magamnak egy hónap megszokási időt de nem volt elég ezért visszatértem a megszokott Heteshez.
***** a kommenteket is olvasd el.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Azért vannak fenntartásaim, mert az összes "új" Windows-ra ezt mondták és végül mégis áttértek az emberek."
Ez nem feltétlenül igaz. Sokaknak kimaradt például a Windows Millenium és a Windows Vista érthető okokból. Megjelenésekor amúgy az Windows XP is elég gané volt, a Windows 98 SE -t favorizálták helyette az emberek. A Windows XP SP0 -nak sok volt a kompatibilitási hibája és a stabilitási gondja, és a játékok is lassabban mentek rajta meg akadoztak. Az SP2 -re szedte össze magát csak.
Szerintem nem.
Minden másodikra váltottam eddig.Valahogy kiforrotabnak tűnnek,mint a haszonszerzés céljából hirtelen felindulásból elkövetett,a pillanatnyi trendnek megfelelő,gyorsan gyártott oprendszerek.:)(Me,Vista...)
A kinézet/használat megszokható.
Ami inkább aggaszt hogy nem mindenkinek vannak naprakész hardverei.Ha megnézed a drivereket már w7-re sem találsz 4-5 éves hardverekre mi van akkor 8-ason?.
4 éves a vezeték nélküli bill. ugyanannyi a webkamerám-nyomtatóm-szkennerem...nincs hozzájuk win8 driver.Kompatibilítási beállításokkal sem megy csak a fele akkor kimondhatjuk hogy elavúltak?
Kerek perec kijelentették hogy a v.kártya támogatása AMD oldalon HD 5XXX sorozattól van.
Ez mind üzlet srácok-cseréld le a régit és vegyél ha trendi akarsz lenni.Hát én inkább mellőzöm a 8-at.
Majd ha túl lesz a gyerek betegségein akkor talán.
Win8 -ra semmiképpen! Win8.1 -re talán (ha mazochista vagy, és hardvereid kompatibilisek vele, mert nem minden gépen meg ahol még Vista/Win7 igen).
WinNT/2000 kieset az életemből, WinXP -t használtam de még gyenge hardvereim voltak ahhoz is, így váratott, WinXP SP2 -től jó lett.
Win Vista -t hittem a windows legnagyobb bukásának. (rengeteg hardver kompatibilitási gondok voltak, és instabil volt még),
Majd javítgatták foltozták és Vista Ultimate -ból lett Win7.
Ez se volt sokkal jobb, mint az elődje, de már használható volt, rengeteg instabilitási gond megoldódott, de régi hardverek támogatottságában alul maradt.
Win7 SP1 -re már kijavították a maradék kompatibilis hibát is, mindenkinek elérhetővé vált a szükséges hardverek, ez lett a következő kiváló OS WinXP SP2 óta!
Win8 -nál megpróbáltak egy teljesen új felöletett behozni, egységesítve a mobil/tábla gépeket az asztali felülettel. Szerintem és sokak szerint ez volt a legnagyobb gond, mármint hogy érintő képernyőt ráhúzni hagyományos desktopra, és start képernyő bevezetése startmenü helyére.
Született pár összeesküvési elmélet, hogy Win8 -al eladott pár új típusú notebook, hardver -hez miért nincs Win8 -nál régebbi windows driver...
Végül belátta az MS hogy a Win8 alapjaiban egy inkompatibilis *****, szóval 2015 -ben lejár a szoftver támogatása.
Helyette lesz a Win8.1 amin javítottak jópár hibát, de születtek újabbak, pl. programok, játékok kompatibilitása terén.
Én Win7 SP1 -ről, úgy döntöttem mivel nem sokat játszok, amivel játszok az a linux Wine programjával is szépen megy, hogy linuxra váltok.
Azóta szépen elvagyok Linux Mint -en.
Wine -vel elvileg lehet használni a PhotoShop -ot.
(Nem tudom, én FireWorks -öt használom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!