Fiatallányka kérdése:
Nagyon szeretnék játszani egy régi játékkal, a neve Pandora's box, egy puzzle-s játék, azonban nem találom meg olyan formában, amivel XP-s gépen is lehetne játszani. Hogy lehetne ezt megoldani? Nagyon jó játék volt.
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 15:38
1/5 anonim válasza:
Nagyon szerettem én is!
Segíteni nem tudok sajna, de ha kapnál választ, az engem is érdekelne:) (mondjuk nekem windows7-em van)
2/5 miért.én? válasza:
Csak torrentben találtam meg, viszont működik elméletileg w7 és xp alatt is. w7 ultimate 64-en teszteltem. Ha érdekel küldöm a linket Pü-ben, + egy-két dolgot a telepítéssel kapcsolatban.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen megköszönném, Nekem torrentben is tökéletes, várom az üzid!
2013. nov. 28. 18:46
4/5 anonim válasza:
sziasztok!
Éppen most küzdök azzal a problémával, hogy le szeretném tölteni ezt a játékot, csak sehol sem találom. Tudna valaki segíteni? Windows 8-am van :)
5/5 miért.én? válasza:
Szia!
Én sem találom, viszont ha még mindig érdekel, küldj egy privátot. Nálam még megvan, és W7 64-en biztosan műxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!